Skip to content

60+

TERVEYS, MUISTI, TOIMINTAKYKY

 

MIKÄ ON SINUN TAVOITTEESI?

Kun haluat panostaa omaan terveyteesi, ylläpitää lihaskuntoa ja toimintakykyä ja nauttia liikunnasta huisin hauskan  porukan kanssa, valitse 60+ asiakkuus. Asiakkuus on yli 60-vuotiaille naisille suunniteltu toiveidenne mukaan. Omilla jumppatunneilla jokainen liikkuu oman kuntotasonsa mukaan ohjaajan opastaessa ja antaessa erilaisia vaihtoehtoja. Oma kuntosaliohjelma käydään kädestä pitäen läpi ohjaajan kanssa ja tämän jälkeen laitteet ovat tuttuja ja pystyt käyttämään niitä turvallisesti.

Tarjoamme maksuttomat kahvit, teet ja palautusjuomat.

KATSO MITÄ SUOSITTELEMME SINULLE!

SENIORIT2
SENIORI
ETÄTREENI

60+ TUNNIT

BC 60+ Fysiomix
FysioMix -tunnilla yhdistyy kognitiivisten taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä fysioterapeuttinen harjoittelu. Hauskat ongelmanratkaisutehtävät auttavat pitämään muistin ja mielen virkeänä.

BC 60+ Mix
Tunnilla viikoittain teema, esimerkiksi tasapaino, keppijumppa, lihaskunto.

BC 60+ Kinesis
Lihaskuntotunnilla puolet liikkeistä tehdään Kinesis-seinällä ja puolet vapailla painoilla tai oman kehon painoa hyödyntäen. Ennakkoilmoittautuminen info@beautycenteroulu.com.

BC 60+ Circuit
Tehokas lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävä tunti. Monipuolisella tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuula, käsipainot ja kuminauha. Tunnin tason voit säätää itselle sopivaksi valitsemalla omaan kuntotasoosi sopivat painot.

Tunnit sopivat sekä aloittelijalle että kokeneelle konkarille.

Muista myös säännöllinen kuntosaliharjoittelu lihaskunnon ylläpitämiseksi.

KATSO TUNTIKALENTERI

PT TERVEYS

Jos haluat helpon ja rennon valmennuksen, tämä on sinulle! Pääpaino on terveellisten, mutta helppojen valintojen tekemisessä. Ei tiukkaa ruokailua eikä millintarkkoja sääntöjä. Tässä valmennuksessa hoidamme ja ennaltaehkäisemme tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Valmentajaksesi saat fysioterapeutin.

Treenaat 1-2 kertaa viikossa, joista kerran viikossa valmentajan kanssa. Voit harjoitella halutessasi enemmänkin. Tämä valmennus sopii kaikille, myös aloittelijalle. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

LUE LISÄÄ!

 

ASIAKKUUS

ASIAKKUUS SISÄLTÄÄ

  1. Talon oman lääkärin tarkastuksen
  2. Kuntokartoituksen (helpot liikkuvuus/tasapaino/lihaskuntotestit)
  3. Kuntosaliohjelman ja henkilökohtaisen opastuksen kuntosalille
  4. Palvelut päivittäin klo 05-15,
    myös viikonloppuisin
  5. Omat jumppatunnit yli 60-vuotiaille
  6. Ilmainen kahvi, tee ja palautusjuoma
  7. Etäjumpat suoraan kotiin

LUE LISÄÄ JA KOKEILE PALVELUITAMME!