ALIISAN TARINA

aliisaylikoski

ALIISA

Olen Aliisa, 23-vuotias nainen Oulusta. Muutin Turusta Ouluun opiskelujen perässä vuonna 2017 ja olen ollut Beauty Centerin jäsenenä nyt reilu kaksi vuotta. Olen aina ollut aktiivinen liikkuja ja minua motivoikin kehitys, joka on tavoitteellisella harjoittelulla saatavissa. Oma urheilu- ja liikuntataustani koostuu tanssista, ryhmäliikuntatunneista ja toiminnallisesta harjoittelusta. Muita harrastuksia minulla on laskettelu, ulkoilu ja lenkkeily.  
 
Yksilövalmennus oli aina ollut minulle kaukainen haave, johon minulla on ehkä sitten joskus ”aikuisena” varaa. Jos nyt totta puhutaan, kohdallani yksilövalmennukseen sitoutuminen oli vain kiinni oikeiden asioiden priorisoimisesta. Normaalisti minulla meni helposti satasia ulkona syömiseen, biletykseen ja turhaan shoppailuun, kunnes viime syksynä koin herätyksen.
 
Huomasin, että ryhmäliikuntatunneista (vaikka kuinka ihania ovatkin) olin saanut irti sen mitä maksimissaan voi ja muutama ”turha” kilo oli reilu kolmen vuoden opiskeluiden saatossa tullut. Otin yhteyttä Beauty Centerin yksilövalmennustiimiin ja siitä se sitten lähti. Katsoimme ruokavalion kuntoon sekä aloitimme salin puolella voimaharjoittelun, josta minulla ei ollut kovinkaan paljon kokemusta. Tässä sitä nyt ollaan, puolessa vuodessa -9 kg ja selkeä voimatasojen sekä peruskestävyyden nousu.
 

Jos jotain voin viime puolesta vuodesta sanoa niin suosittelen erittäin lämpimästi yksilövalmennusta niille, jotka kokevat jääneensä jumiin kehityksen kanssa tai haluavat muuten vain ekstraboostia elämään.

Henriikan kanssa olemme nyt marraskuusta asti treenailtu ja ei voi muuta kuin kehua tätä naista. Tsemppaava ja elämäniloinen ihminen, joka oikeasti kuuntelee asiakkaan toiveita. Uskon tämän olleen kuitenkin vasta alkua ja en malta odottaa tulevaisuuden kehitystäni!