Skip to content

ANU OHUKAINEN

DSC_0501

ANU OHUKAINEN

Siistijä

Iloinen tervehdys ja hymy odottaa kävijöitä arkiaamuisin Beauty Centerillä. Hymyn takana on sympaattinen, ahkera ja aina hyvällä tuulella oleva siistijämme Anu. Positiivisen palautteen määrä niin henkilökunnalta kuin asiakkailtakin on ollut valtavaa. Puhtaus ja hygienia ovat tärkeässä osassa eikä niistä jousteta yhtään Centerillä. Anun työn jälki on priimaa ja henkilönä hän on erittäin pidetty.

Anu tuli siistijäksi Centerille viime joulukuussa. Hänellä on menossa neljäs vuosi siivoustyön parissa. Beauty Centeriltä hän rientää kiireen vilkkaa seuraavaan työkohteeseen ja opiskelu lukiossa odottaa iltaisin eli tekemistä piisaa. Anu haaveilee psykologian opinnoista tulevaisuudessa. Emme toki tahtoisi hänestä luopua.

Anu käy kuntosalilla Centerillä jaksaakseen fyysisesti raskaassa työssä. Aika menee myös virtuaaliseen hevosharrastukseen, mindfulnessiin ja vapaaehtoistyöhön SPR:llä. Anun mukaan töihin sekä treenaamaan Centerille on ihana tulla. Anu tykkää meistä yhtä paljon kuin me hänestä.

Anun sanoihin on hyvä lopettaa: ”Puhtaus on yhteistyötä. Huolehditaan yhdessä desinfioinnista ja näin pidämme huolen toisistamme!”

[Edit]

EDELLINEN

SEURAAVA