71597033_3317931081581029_6043763341959102464_o

Arja-Liisa

Kerro itsestäsi, kuka olet, mistä tulet?
Olen Arja-Liisa, 60+ -jäsen. Työskentelen kulttuurialalla ja harrastan puutarhanhoitoa.

Millainen liikkuja olet?
Olen nuorempana harrastanut aktiivisesti tanssia, mutta ruuhkavuosien ja työelämän myötä into vähitellen hiipui arkiliikunnaksi, koiran ulkoiluttamiseksi ja työmatkapyöräilyksi keväästä syksyyn. Aikaa ei aktiiviseen liikuntaan muka jäänyt, eikä kroppakaan enää taipunut entiseen malliin.

Miksi hakeuduit personal trainerin valmennukseen ja kenelle?
Kroppa alkoi hyvää vauhtia kangistua, ja yhä useammin kolotti selkää ja hartioita. Oli aika ryhdistäytyä, jos vielä 80-vuotiaana aikoi jaksaa pyöräillä! Facebookissa näin Beauty Centerin mainoksen ja siitä rohkaistuneena otin yhteyttä. Tutustumisen myötä päätin palkata itselleni personal trainerin, jonka toivoin auttavan minut alkuun kunnon palautuksessa. Yhteistyö Anu Rautio-Sainion kanssa on ollutkin antoisaa ja palkitsevaa.

Miten koet hyötyneesi valmennuksesta?
Personal trainerin hankkiminen oli kyllä tämän vuoden paras päätös! Itsenäisen harjoittelun ovat mahdollistaneet Anun opastukset ja hänen laatimansa napakat harjoitusohjelmat, joiden avulla kunto on kasvanut ja notkeuskin alkaa pikkuhiljaa palautua.


Oletko huomannut vaikutuksia arkeesi?

Kolotukset ovat kaikki kadonneet! Ryhti on parempi, mieli virkeämpi ja jaksaa enemmän sekä töissä että kotona.


Kenelle suosittelisit valmennusta?
Suosittelen kaikille ja erityisesti niille aikuisille naisille, joilla on epämiellyttäviä kokemuksia liikunnasta. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!