72730273_3378233612217442_7347889801581821952_o

Riikka

Tarkalleen vuosi sitten otin yhteyttä valmennuspäällikkö Hannaan ja kysyin tarjouspyyntöä valmennuksesta. Jo ensimmäinen puhelu oli käänteen tekevä. Kerroin miettiväni asiaa, mutta puhelimesta kuuluikin kysymys “Mikä asiassa mietityttää?” Asiaa mietittyäni sadasosasekunnin, tajusin että mikään ei ollut esteenä meidän alkavalle valmennukselle.

Saavuttuani ensimmäiselle ns. kartoituskerralle, jouduin pohtimaan mitä oikeasti Hannalta halusin. Ne mitä olin ajatellut oli, että kesäksi kuntoon, ei mitään sen pitkäjänteisempää. Mutta toisin kävi! Nyt on melkein 8 kk reenattu täysillä ja hiottu tekniikat kuntoon. Ruuat on laitettu järkeväksi ja palautumisesta pidetty huoli.

Tuloksia on tullut niin huimat määrät, että välillä olen itkenyt salaa piilossa kuinka tyytyväinen olen omaan suoritukseen.

En voinut edes salaa kuvitella vuosi sitten miten huikeisiin tuloksiin voisin päästä. Painoa ei ole pudonnut, vaan kehonkoostumus on muuttunut lihaksikkaammaksi ja tiukemmaksi. Peilikuva miellyttää nyt silmää!

Olen ollut aina aktiivinen salilla kävijä, mutta pyörinyt sillä omalla mukavuusalueella. Näin ollen tuloksetkin ovat olleet mitään sanomattomia. En ollut koskaan tehnyt maastavetoa, kyykkyä tai leukoja. Nyt vedin maasta 100kg, kyykkäsin 75kg ja leukoja jaksan vetää useita sarjoja!

Tällä hetkellä oman fysiikan kehittämisessä on vain taivas rajana, enää en ajattele kuuriluontoisesti että kesäksi kuntoon. Sydämelliset kiitokset Hannalle, rautaiselle ammattilaiselle.