INTOHIMOINEN LIIKKUJA, FUSTRA- JA PT-ASIAKAS NINA MAJALA:

“Alkujaan käännyin PT:n puoleen polviongelmieni takia, ja ammattilaisen ohjauksessa sainkin nopeasti polveni hyvään kuntoon. Minulla murtui noin vuosi sitten pari nikamaa selästä, ja Fustra on auttanut merkittävästi tästä kuntoutumisessa. Suosittelen Fustraa lämpimästi aivan kaikille, eritoten istumatyötä tekeville.”

KUKA OLET?

Nina Majala, matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja Svenska Privatskolanissa.

MIKÄ SAI SINUT HANKKIMAAN PERSONAL TRAINERIN?

Alkujaan käännyin PT:n puoleen polviongelmieni takia, ja ammattilaisen ohjauksessa sainkin nopeasti polveni hyvään kuntoon. Olen liikkunut oikeastaan koko elämäni, joten toinen syy, miksi tykkään treenata PT:n kanssa, on se, että siinä avautuu treenaamiseen aivan uusia ulottuvuuksia. Jemina keksii aina tosi erilaisia ja mielenkiintoisia liikkeitä. Siinä löytyy uusia lihaksia ja mikä tärkeintä: se on tosi hauskaa!

Ninalla murtui pari nikamaa selästä, mutta hän kuntoutui nopeasti Fustran ja BeautyCenterin Personal Trainerien avulla.

ENTÄ FUSTRA-PT:N?

Fustra-PT:n päätin puolestaan hankkia tajutessani, että jäykkä ja kankea kehoni tarvitsee huoltoa. Sannan kanssa treenatessa pääpaino on liikkuvuudessa. Se on myös hyvää vastapainoa voimaharjoittelulle. Minulla murtui noin vuosi sitten pari nikamaa selästä, ja Fustra on auttanut
merkittävästi tästä kuntoutuessa. Suosittelen Fustraa lämpimästi aivan kaikille, eritoten istumatyötä tekeville.

KENELLE SUOSITTELET PT:N HANKINTAA?

Niin vasta-alkajille kuin pitkään treenanneillekin. PT:n avulla aloittelija pääsee turvallisesti ja tehokkaasti liikuntaharrastukseen kiinni. Pitkään treenanneet puolestaan saavat PT:n avulla vaihtelua, lisätehoja ja uusia elämyksiä liikuntaan.

MIKSI VALITSIT JUURI BEAUTY CENTERIN SALIKSESI?

Asuin ennen ihan tuossa vieressä. Tämä on sopivan pieni ja tosi mukava sali. Täällä on myös huippuammattitaitoinen henkilökunta. Olen ollut aiemmin myös muiden salien jäsen, joten vertailupohjaa löytyy.

MITÄ BEAUTY CENTERIN PALVELUITA KÄYTÄT?

Minulla on täältä sekä PT, Jemina, että Fustra-PT, Sanna. Käyn myös jumpissa ja hieronnassa. PT minulla on ollut yhtäjaksoisesti jo yli kaksi vuotta, Fustra-PT puolestaan reilun vuoden ajan. Molemmat PT:ni ovat hyvin ammattitaitoisia, ystävällisiä ja energisiä ihmisiä, joista huokuu liikunnan ilo. PT-treenit ovat ehdottomasti aina viikon kohokohtia.

KUINKA USEIN KÄYT BEAUTY CENTERISSÄ TREENAAMASSA?

Teen kaksi kertaa viikossa voimaharjoittelua Jeminan kanssa ja kerran viikossa Fustraa Sannan kanssa. Näiden lisäksi käyn erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, kuten Sisäpyöräilyssä, GritStrengthissä, Sh’Bamissa tai Zumbassa, mikä milloinkin sattuu parhaiten sopimaan aikatauluuni. Yhteensä treenaan kuusi kertaa viikossa. Rakastan liikuntaa!