118787471_4582764148431043_6922228244924302439_o

Irene

Olen Irene, 48 -vuotias avojalkainen oululainen, neljän lapsen äiti ja yhden lapsen mummu.

Liikkujana olen vähän kausiluonteinen ja lähinnä terveyden ylläpitoa etsivä. Käyn salilla ja uimassa, kesällä ja syksyllä liikun myös paljon luonnossa. Aloitin aikanaan 18-vuotiaana salilla treenaamisen ja vuosikymmenten varrella on tullutkin kaikki jumpat kokeiltua, useassa eri kuntokeskuksessa.

Beauty Center jäseneksi tuloa mietin keväällä, mutta vasta kesällä sitten sain liityttyä. BC kiinnosti, koska täällä käy vain naisia eikä imago ole sellainen, etteikö tavallinen tallaaja voisi täällä liikkua. BC:n sijainti on hyvä, palvelut ja laitteet erinomaisia. Kaikessa on panostettu asiakkaan viihtyvyyteen eikä kuntokeskus ole liian suuri. Salilla ja pukuhuoneessa äänet hajautuvat niin, etten ole kokenut äänikakofoniaa.

Olkapäävaivani huomioiden minulle tehtiin oma kuntosaliohjelma ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Saan siihen sitten ilmaisen päivityksen vielä parin kuukauden kuluttua. Uskon, että vaiva pysyy hallinnassa lihaksia vahvistamalla.

Vaikka treenaamaan menisi hieman nuutuneena ja väsyneenä, on olo liikunnan jälkeen aina reipas. Piristää siis oikeasti ja treenata voi säällä kuin säällä. Suosittelen BC:tä kaikille, jotka arvostavat kuntokeskusta, jossa on monipuolinen tarjonta ja palvelut. Henkilökunta on myös Beauty Centerillä todella mukavaa ja se luo viihtyisän ilmapiirin.