OMA HYVINVOINTI MOTIVOI

Olen Tanja, 43-vuotias sosionomi. Teen toimistotyötä, joten istumista tulee paljon. Olen aina ollut kiinnostunut omasta hyvinvoinnistani ja terveydestäni. Minulla on ollut oman terveyteni kanssa haasteita muun muassa fibromyalgian ja skolioosin kanssa, joten liikkuminen on ollut tärkeää. Olen käynyt säännöllisesti hierojalla ja kuntosalilla, mutta kaipasin jotain uutta, uusia tuulia ja tukea treenaamiseen. 

Työkaverini oli juuri aloittanut fysioterapiavalmennuksen Beauty Centerillä ja suositteli sitä myös minulle. En ollut aikaisemmin käynyt BC:llä, mutta päätin lähteä kokeilemaan, koska työkaverini kokemukset vaikuttivat hyviltä.

Kävin ensin pari tutustumiskäyntiä ja koska tunnelma BC:llä oli hyvä ja positiivinen, päätin ostaa itselleni fysioterapiapaketin. Fysioterapeutiksi valitsin Sanna-Marin. Kävimme Sanna-Marin kanssa tilanteeni läpi ja aloimme treenata yhdessä. Aika nopeasti Sanna-Mari laittoi merkille, että istumatyön ja skolioosin vuoksi lavan alueen lihakset olivat heikentyneet. Tämä vaikutti ryhtiin, selän lihaksiin ja kehon tukeen. Istumatyön vuoksi ryhti oli mennyt hieman kasaan. Aloimme tietoisesti treenaamaan selän ja lavan alueen lihaksia. Aluksi tuntui, etten saa mitään tuntumaa niihin, mutta pikkuhiljaa sinnikäs treeni alkoi tuottaa tulosta ja lavan alue alkoi vahvistumaan. Huomasin, että se helpotti kehon asentoa ja vaikutti positiivisesti myös töissä istuma-asentooni.

Olen kiitollinen, että ostin paketin ja aloin treenaamaan Sanna-Marin kanssa. On ollut helpottava treenata ammattilaisen kanssa, joka katsoo ohjelman ja tekniikan kuntoon. Ilman Sanna-Marin ohjausta en olisi osannut lähteä vahvistamaan lapatukea, jolla on suuri merkitys ryhdin löytymisen ja selän hyvinvoinnin kannalta. Mukavaksi paketin on tehnyt myös se, että se on ollut joustava ja aina on menty tilanteeni ja oman vointini mukaan. Jos on tuntunut siltä, että treenin sijaan on kaivannutkin kehonhuoltoa, on varattu aika hierontaan.  Minua motivoi treenaamaan oma hyvinvointini. Jaksan paremmin ja minulla on parempi olla, kun keho voi hyvin. Mukavaksi treenaamisen on tehnyt myös se, että BC:lle on ollut helppo tulla. Tunnelma on ollut välitön ja ystävällinen. Niillä on suuri merkitys minulle ja tämän vuoksi olen alkanut jopa harkitsemaan kuntosalijäsenyyden siirtämistä BC:lle.