71769611_3321531334554337_4279197997155221504_o

Tiina

Aikaisemmin liikkumiseni oli hyvin satunnaista ja hyvin kausiluonteista eli sain aina välillä virtapiikin lähteä liikkumaan, mutta sitten pikkuhiljaa innostus laantui. Kuntosalilla en ollut käynyt vuosikausiin ennen uskaltautumistani Beauty Centerille. Tätä nykyä käyn kuntosalilla useamman kerran viikossa joko salitreenissä tai ryhmätunneilla ja olen saanut säännöllisen rytmin liikkumiseen. Centerillä käyntien lisäksi käyn välillä lenkkeilemässäkin.

Beauty Centerillä olen käynyt kohta kolme vuotta. (En muista kyllä tarkkaa aloitusajankohtaa). Alkusysäyksen Centerille tuloon sain hyvältä ystävältä, joka oli jo Centerin jäsen. Kynnys itselläni oli silti tosi korkealla lähteä salille, mutta en ole katunut hetkeäkään, että lopulta rohkaisin mieleni liittyä joukkoon.

Olin jo kauan mielessäni pyöritellyt asiaa, että pitäisi alkaa säännöllinen harjoittelu, mutta en uskaltautunut mihinkään salille ennen kuin hyvä ystäväni suositteli Beauty Centeriä. Suuren ylipainoni takia en voinut kuvitellakaan, että jonakin päivänä uskaltautuisin/viitsisin kuntosalille, mutta Centerille tulo oli helpompaa itselleni senkin takia, että kyseessä on naisille suunnattu kuntosali.

Syitä liikunnan aloittamiseen on juurikin ylipainoni ja työni, mikä on hyvin istumavoittoista, autonratissa olemista (Taksiautoilija). Tavoitteena tietenkin oli painonpudotus, kiinteytyminen, yleisesti kunnon kohottaminen ja se, että saisi liikkumisesta säännöllisen harrastuksen.

Loistava Hanna Karhu-Riikonen teki minulle ensimmäisen ohjelman salille ja tein sen mukaan aika itsenäisesti saliohjelmaa ilman pt:n ohjeistusta. Jossain vaiheessa Hanna vinkkasi minulle pt:n hankkimisesta ja hetken mietittyäni totesin, että varmasti siitä olisi minulle enemmän hyötyä kuin, että käyn itsekseni silloin tällöin treenailemassa jotain. Niinpä sain itselleni loistavan pt:n Iida Niittykosken, jonka kanssa olemme nyt tehneet treenejä kohta vuoden.

Iida on oikein loistava tsemppari ja kuuntelija, kun aina ei kulje. Iidan opastuksella olen saanut uutta potkua treenaamiseen ja Iidan tekemät ohjelmat ovat mukavan vaihtelevia, mutta myös erittäin tehokkaita. Sen lisäksi olen saanut myös ravintovalmennusta Anu Rautio-Sainiolta, mikä on myös ollut itselle tärkeä asia. Työni epäsäännölliset työvuorot hankaloittavat jonkin verran omaa säännöllistä päivärytmiä, joten olen saanut esim. ruokailuihin tärkeää tietoa niin Iidalta kuin Anultakin.

Toistaiseksi vielä painoni kanssa ei ole tapahtunut merkittävää alenemista, mutta koen oloni siitä huolimatta paljon virkeämmäksi ja jaksamiseni niin töissä kuin vapaallakin on paljon parempaa. Yleiskuntoni on kohonnut ja voima koko kropassa on lisääntynyt. Pääkoppakin on paljon virkeämpi ja yleisesti tuntuisi kuin ryhti olisi parempi eli jaksaa kantaa tätä kroppaa paremmin.

Beauty Center on tosi viihtyisä kuntosali. Ohjelmistossa on paljon monipuolisia vaihtoehtoja ryhmäliikuntaan. Ohjaajat ovat todella kannustavia ja asiantuntevia. Ja se pelko, että minua katsotaan kieroon, kun raahaudun liikakiloineni salille, oli aivan turhaa. Centerillä saa liikkua aivan omana itsenään joutumatta häpeämään omaa ulkoista olemustaan. Tilat ovat viihtyisät ja myös saunavaihtoehdot ovat hyviä.

Tätä paikkaa voi hyvillä mielin suositella kenelle tahansa naispuoliselle henkilölle ikään ja kokoon katsomatta. Olen kokenut aina olevani tervetullut salille. Henkilökunta jaksaa olla aina niin iloisia ja mukavia. Kiitos!