Best Club

Pitkäaikaiset jäsenet ovat meille tärkeitä. Haluamme palkita asiakkaamme tarjoamalla erilaisia etuja Best Clubin muodossa pitkäaikaisille jäsenillemme. Best Clubiin kuuluvat kaikki, jotka ovat olleet keskeytyksettä jäseniämme yli kolmen vuoden ajan. Best Clubin etuja ovat muun muassa 

-20 % alennus kaikista BC-logolla varustetuista tuotteistamme.

-Mahdollisuus maksuttomaan, yksilölliseen tilaustuntiin (ryhmäliikunta) kerran vuodessa. Voit siis järjestää jumpan vaikka työkavereillesi tai ystävillesi. Jumpat toteutetaan tiloissasi tai meillä aikataulun puitteissa.

-Mahdollisuus maksuttomaan yksilövalmentajan konsultointiin (25 min) kerran vuodessa.

-Vaihtuvia etuja ja kampanjoita Best Clubilaisille.

Kiitos jäsenyydestäsi!

Beauty_Center_netti 11

CMS-CLUB – Yksi jäsenyys – satoja etuja

Beauty Center kuuluu maailmanlaajuiseen CMS-liikuntakeskusketjuun, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita hyvinvointipalveluita. Ollessasi jäsen yhdellä CMS-klubilla saat käyttöösi CMS Travelpass–kortin, joka oikeuttaa sinua käyttämään veloituksetta myös muita CMS-klubeja Suomessa (tällä hetkellä 41) ja satoja klubeja ympäri maailmaa!

Pelkästään Pohjoismaissa  käytössäsi on jo toistasataa klubia. Matkustitpa sitten Ruotsiin, Norjaan, Kanadaan tai vaikkapa Venäjälle löydät itsellesi mukavan CMS-treenipaikan. CMS Beauty Center-klubijäsenenä sinulla on mahdollisuus vierailla kaikissa  CMS-klubeissa, jotka sijaitsevat Oulun ulkopuolella.                                                                                                   

Liikutpa missä päin maailmaa tahansa, 
voit aina liikkua CMS-klubilla

Best Club & CMS Club