HEIDIN TARINA

Asiakastarina Heidi

HEIDIN ASIAKASTARINA – ihan innoissaan vihannes- ja hedelmäosastolle 

 
Olen Heidi, hieman yli 50-vuotias nainen. Olen ollut Beauty Centerin asiakas vuodesta 2012 lähtien. Alussa ryhmäliikuntatunnit vetivät minua puoleensa ja kuntosalilla en juuri käynyt ollenkaan. Kuntosaliharjoittelu tuntui minusta tylsältä ja salille meno tuntui epämieluisalta.
 
Asiakkuuteni aikana minulla on ollut useampia pt-paketteja ja kaikkien kanssa on ollut kivaa treenata. Välillä olen pitänyt taukoa ja treenaillut itsekseni.
 
Parin viimeisen vuoden aikana minulla on ollut epämääräisiä niveloireita, jotka ovat vaikuttaneet uneen, liikkumiseen ja elämänlaatuun yleensäkin. Koronavuosi 2020 toi mukanaan myös ensimmäistä kertaa useamman kuukauden tauon jäsenyyteen. Liikuin vähemmän ja söin epäterveellisesti ja painoa alkoi pikkuhiljaa kertyä – etenkin keskivartaloon. Tammikuussa 2021 aloitin treenaamaan PT-Anun kanssa. Tavoitteena minulla oli kiinteytyminen, saada lihasvoimaa ja ruokavalio terveellisempään suuntaan. Olen aina ollut perso makealle.
 
Takana on nyt 10 yhteistä treenikertaa ja tuloksia on alkanut näkyä. Ruokavalio on muuttunut terveellisemmäksi. Anu teki minulle ruokapäiväkirjan perusteella ruokailurungon, minkä mukaan opettelen syömään. Olen saanut paljon mahtavia reseptejä ja olen ihan innoissani kaupan vihannes- ja hedelmäosastolla.
Anu on tehnyt minulle myös sopivan haastavat kuntosaliohjelmat. Valmentajan kanssa treenatessa tulee tekniikka käytyä tarkasti läpi ja näin on turvallista treenata ja painojakin tulee lisättyä. Itse helposti pysyy siellä mukavuusalueella. Anun kanssa treenatessa saan voimaa, energiaa ja hyvää oloa yli 100 prosenttisesti! Anu tsemppaa sopivasti ja antaa myös rakentavaa palautetta.
 
Tällä hetkellä niveloireet eivät ole niin pahat ja liikkuminen on minunkin kohdallani lääkettä. Ja mikä parasta, päätin ostaa vuodeksi eteenpäin valmennuksen, joten jatkamme edelleen Anun kanssa treenaamista!
 
Anun kommentti: Heidi osti aluksi 10 treenikertaa ja halusi tuloksia siinä ajassa. Suunnittelin siis mahdollisimman tehokkaat ohjelmat ja ruokavalio otettiin heti tarkkailuun. Oli hienoa huomata, kuinka siinäkin ajassa alkoi tulla tuloksia. Keskivartalosta lähti rasvaa ja voimatasot kasvoivat. Tämähän on nyt kuitenkin vasta alkua, koska onneksi Heidi päätti jatkaa valmennusta ja nyt saamme treenata vielä vuoden yhdessä. Näin pääsemme viemään tavoitteet loppuun saakka ja varmasti vielä ylikin.
 
Heidin kanssa on ihan mahtava treenata, koska kuljemme niin samalla aaltopituudella ja huumorikin kukkii. Ihanaa on myös huomata, kuinka hän arvostaa työtäni ja antaa suoraan minulle palautetta. Ravinto-ohjauksesta hän on erityisen innostunut. Hän muistaa aina myös kehua saliohjelmiani, kuinka ne ovat tehokkaita, mutta eivät kuitenkaan liian vaikeita. Tästä on hyvä jatkaa!