Skip to content
DSC_1066

ANU RAUTIO-SAINIO

Personal Trainer (Lapin Urheiluopisto)
Ravintovalmentaja (Lapin Urheiluopisto), kuntosaliohjaaja (FISAF)

BC Kahvakuula

050 562 6826
anu.rautio-sainio@beautycenteroulu.com

Liikunnan ammattitutkinto (Lapin Urheiluopisto), Ikäihmisten liikunta ja ravitsemus (Ikä-instituutti), liikuntalääketieteen perusopinnot            (Itä-Suomen yliopisto).

Olen Anu ja olen koko ikäni harrastanut jotain liikuntaa. Viimeiset 20 vuotta on kuntosaliharrastus ollut lähimpänä sydäntäni, mutta nautin ihan kaikenlaisesta liikunnasta. Kahvakuulailu on nyt muutaman vuoden kuulunut myös tiiviisti elämääni sekä vastapainoksi rauhallinen jooga.

Kaikista tärkeimpänä elämässä pidän terveyttä ja hyvinvointia, johon kuuluu liikkuminen, hyvä terveellinen ravinto, riittävä lepo sekä sosiaalisuus. Nykyään elämäntahti on monella liian kova ja mitä enemmän ikää tulee, on tärkeää antaa aikaa myös itselleen. Aina se ei ole kuitenkaan helppoa, jos vaikkapa työ vie päivästä ja viikoista suurimman osan. Oikeanlaisella rennolla suunnittelulla saadaan viikot sellaisiksi, että jaksat ja nautit elämästäsi ja sinulla on hyvä olla.

Iäkkäimmillä ihmisillä, jotka eivät ole enää työelämässä, on aikaa itselleen, mutta silloinkin osalla on ravinto liian niukkaa eivätkä he saa tarpeeksi ravinto-aineita. Lihaskuntoliikunta on erityisen tärkeää heille, että tuki- ja liikuntaelimistö pysyy kunnossa ja tuolilta nousu onnistuu vielä 100-vuotiaanakin.

Ravinto-ohjauksissa painotan järkevää ajattelua – herkuttelukin on sallittua välillä. Monipuolinen ja terveellinen arkiruoka antaa sinulle voimaa, pirteyttä ja jaksamista jokapäiväiseen elämääsi.

Kuntosaliharrastusta aloittelevien kanssa opetan aina liikkeet tekemään turvallisesti ja oikein. Eteenpäin mennään asiakkaan tavoitteiden mukaan. Tulosta tulee varmasti – oli tavoite mikä hyvänsä. Katson aina asiakasta yksilönä, sillä kaikille ei sovi samanlaiset treenaustavat.

Tervetuloa ohjauksiini – tehdään elämästäsi hauskaa!