Beauty_Center_netti-28

Hanna Karhu

Valmennuspäällikkö

FYSIOTERAPEUTTI (AMK), PERSONAL TRAINER (TRAINER4YOU), VOIMAVALMENTAJA (TRAINER4YOU), KUNTOSALIVALMENTAJA,

BodyAttack, BodyStep, BC Shape

050 442 3140
hanna.karhu@beautycenteroulu.com

Yhdessä viemme missiota eteenpäin. Mukanani on upeita naisia; työtovereita ja asiakkaita, rohkeita ja eläväisiä sellaisia: Täällä jokainen nainen on vahva! Ulkonäkökeskeisyys ei ole juttumme. Treenaamme, koska haluamme voida hyvin ja nauttia elämästä matkan varrella. Strong is the new skinny!”
Mieti, menetkö liikkumaan rangaistaksesi itseäsi jostakin mitä teit tai et tehnyt? Jätätkö oikean ruuan syömättä siksi, että söit kahvitunnilla pullan?
Mielestäni kaikki naiset voisivat heittää puntarin roskikseen! Olisiko meidän aika alkaa keskittyä siihen, missä olemme hyviä ja kehittää lisää näitä ominaisuuksia, sen sijaan että käytämme kaiken energiamme virheiden piilottamiseen? Liikunnan aloittaminen jokin tietty kehonpaino mielessä on sama asia kuin naimisiin meno arvokkaan timanttisormuksen takia. Keskity hoitamaan kehoasi ja nauttimaan siitä. Haluamme nimittäin tehdä niitä asioita, joista tykkäämme. Joten suunnitellaan yhdessä toimet niin, että sinä haluat lähteä treenaamaan ja haluat syödä hyvin. Tehdään terveellisemmästä elämästä sinulle palkinto, ei rangaistus!

FYSIOTERAPEUTIN AMMATTITAITO TUO HUIKEAA OSAAMISTA VALMENNUKSEEN

Olen sellainen iloinen höpöttäjä. Minusta on mukava vaihtaa asiakkaan kanssa kuulumisia. Mielestäni on tärkeää ottaa aina huomioon sen päivän tilanne; usein vuorotyö, perhe-elämän haasteet, tai ihan vain mieliala vaikuttavat treenien tehoon. Silloin muokkaan samantien ohjelmaa sen hetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Suurimmalla osasta asiakkaistani on jonkinlaisia tuki-ja liikuntaelinvaivoja, usein työperäisiä. Kuntosaliharjoittelulla pureudumme aina myös näihin, sillä lihasepätasapaino vaikuttaa myös siihen, saatko tuloksia saliharjoittelustasi. Näin saamme sekä näkyviä tuloksia, että paremman olon koko kehoon.
Fysioterapeutin koulutuksen johdosta osaan suunnitella turvallisen ja tuloksia tuovan harjoitusohjelman tavallisten kuntoilijoiden lisäksi myös erityisryhmille, esimerkiksi ikääntyneille, nuorille, tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville tai vaikkapa raskaana oleville.
Kuntosalivalmennuksessa painotan liikkeen hallintaa, sekä sitä, että harjoitus tehdään tarpeeksi suurella kuormalla. Usein asiakkaat huomaavatkin, että ovat vuosikausia treenanneet liian kevyillä vastuksilla. Tulosta tulee, kun teho on kohdillaan!
Ohjeideni avulla nujerrat niska- ja selkäkivut, kiinteydyt, lisäät lihasmassaa, liikkuvuutta tai voimaa. Kerro vain, mikä on tavoitteesi, niin minä autan sinua saavuttamaan sen!
Hannan saamaa palautetta: Olen huomannut energisyyteni kasvavan, virtaa riittää vielä työpäivän jälkeenkin! Erittäin kannustava valmentaja. Hanna perustelee kaikki liikkeet; mitä hyötyä tästä liikkeestä on minulle. Yhteistreenit ovat viikkoni kohokohta!

OLET PÄÄTTÄNYT LAITTAA ITSESI KUNTOON. HALUAT NÄKYVIÄ TULOKSIA. TAHDOT AMMATTITAITOISEN VALMENTAJAN. OTA YHTEYTTÄ!