Skip to content
DSC_0823

HENRIIKKA KÖNÖNEN

PERSONAL TRAINER, LIIKUNTANEUVOJA

 BC Circuit, BC 60+

henriikka.kononen@beautycenteroulu.com

Olen valmistunut joulukuussa 2019 liikuntaneuvojaksi. Ohjaan Centerillä yksilöasiakkaita, pienryhmiä sekä toiminnallisia ryhmäliikuntatunteja.

Treeneissä tsemppaan ja pidän huolen, että tekniikka liikkeissä on oikea. Harjoitukset laaditaan juuri sinua varten. Tavoitteena minulla on saada sinut innostumaan liikkumisesta ja tekemään terveellisempiä valintoja arjessa. Odotan sinulta sitoutumista ja keskittymistä treeniliikkeisiin, tauoilla otetaan ilo irti! 

Minkälainen minä olen? Olen aurinkoinen, energinen ja helposti lähestyttävä. Minulla on Manu-koira jonka kanssa rakastan tehdä rauhallisia iltakävelyitä ja kuunnella samalla erilaisia podcasteja, rikospodcastit ovat lemppareitani! Kilpaurheilen seiväshypyssä ja tavoitteeni ovat siinä korkealla. Olen ikäisteni 6-kertainen Suomen mestari, Kalevan kisojen pronssimitalisti ja  edustin 2019 kesällä Suomea nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa. 

Rytmitetään yhdessä arki kohti sinun tavoitteitasi. Ota minuun yhteyttä, niin startataan yhteinen harjoitusmatkamme!

HENTAN SAAMAA PALAUTETTA: ”HIENO KYKY LUKEA JA YMMÄRTÄÄ VALMENNETTAVAA” ”SALIN VALOPILKKU” ”TARKKA, AMMATTITAITOINEN JA INNOSTAVA OHJAAJA”  ”EMPAATTINEN MUTTA TARVITTAESSA JÄMÄKKÄ”