Beauty_Center_netti 31

Maria Alaviitala

Personal Trainer (Trainer4You), kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), 
koulutettu hieroja

050 4631 580
maria.alaviitala@beautycenteroulu.com

“Liikunta on kuulunut elämääni aina, lajit ovat vain vaihtuneet vuosien saatossa: yleisurheilu, kuntonyrkkeily, potkunyrkkeily,  jumpat, kuntosali ja viimeiset pari vuotta myös kahvakuulailu. 

Hieroja- ja PT-taustan myötä tavoitteenani on antaa asiakkaalleni kokonaisvaltainen hyvä olo, johon kuuluu mm. liikunta, ravinto, lepo ja lihashuolto. Kolmivuorotyötä tehneenä osaan ottaa hyvin huomioon sen, miten vuorotyö ja etenkin yövuorot vaikuttavat myös treenaamiseen ja treenien jaksottamiseen.

Innostun siitä, kun asiakas löytää omat tavoitteensa ja liikunnan ilon (olipa laji mikä tahansa), oivaltaa itse asioita ja on valmis tekemään töitä päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. PT:na näkee myös oman työnsä tuloksen esim. asiakkaan virkeydessä, kiinteytyneessä kropassa ja etenkin liikunnan ilon löytymisessä sekä elämäntapojen muutoksessa.” 

Maria on pitkäaikainen CMS Beauty Centerin asiakas ja syksystä 2015 alkaen osaava ohjaajamme ja hierojamme.

Marian samaa palautetta: “jämäkkä, avoin, helposti lähestyttävä”, “kovakuntoinen ja kiva”, “rauhallinen, rehti ja reilu”, “olet se tyyppi johon turvaudutaan”, luottamusta herättävä”, “mielettömän hauska kaveri”, “reipas treenaaja”

Kolmivuorotyötä tehneenä osaan ottaa hyvin huomioon sen, miten vuorotyö ja etenkin yövuorot vaikuttavat myös treenaamiseen ja treenien jaksottamiseen.