Saila Törmikoski

Beauty_Center_netti 32

Klubivastaava

Sisäpyöräily, Sprint, Kuntonyrkkeily

050 331 0982 – saila.tormikoski (a) beautycenteroulu.com

“Olen ollut beautycenteriläinen jo yli 16 vuotta – ensin jäsenneuvojana ja ryhmäliikuntaohjaajana, sittemmin myös Fustra Personal Trainerina ja yksilövalmentajana. Vuoden 2017 alusta olen toiminut lisäksi klubivastaavana. Beauty Center on minulle kuin toinen koti ja haluan asiakkaiden viihtyvän täällä yhtä hyvin kuin itsekin viihdyn.

Olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon (liikunnanohjaaja) ja saanut pätevyyden FISAF Personal Traineriksi. Jumppien lisäksi itse saan iloa muun muassa hiihdosta, pyöräilystä ja matkustelusta.

Valmennuksessani parannetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lihastasapainon, voiman ja liikkuvuuden avulla saadaan keho ja voimantuotto toimimaan optimaalisesti sekä kivuttomasti. Treenit tehdään tehokkaasti ja asiakasta kuunnellen. Testausten avulla seurataan kehitystä, ja lopuksi päästäänkin näkemään huikea muutos!

Minua motivoi työssäni asiakkaiden innostuminen liikkumiseen, parempaan syömiseen ja niiden tuomiin muutoksiin kehossa ja olossa. Sinun tavoitteenasi voi olla liikunnan ilo, kohentunut kunto tai ryhti, arjessa jaksaminen, virkeys ja terveys, joihin pääset avullani. Asiakaspalautteissa olen saanut kiitosta ystävällisestä kannustamisesta. Asiakkaan fiilis ja hymy treenin jälkeen on parasta palautetta “

Sailan saamaa palautetta: “ahkera, huomioonottava ja lämmin”, “tulee toimeen ihan kaikkien kanssa”, “kyky olla aidosti läsnä tekemättä itsestä numeroa”, “lempeän päättäväinen”, “suorasanainen & rehellinen”, “idearikas”, “tietää paljon kaikesta”

Pehmeä, mutta silti tsemppaava ohjaukseni saa sinut tekemään enemmän kuin uskoitkaan!