Skip to content
Saila

SAILA TÖRMIKOSKI

Klubivastaava, ryhmäliikuntavastaava, yksilövalmentaja

Sisäpyöräily, Sprint

050 331 0982
saila.tormikoski@beautycenteroulu.com

Olen ollut beautycenteriläinen jo yli 17 vuotta. Olen työskennellyt Centerillä vuosien varrella erilaisissa tehtävissä, kuten asiakasneuvojana, ryhmäliikuntaohjaajana, Fustra personal trainerina ja yksilövalmentajana. Vuoden 2017 alusta olen toiminut klubivastaavana.

Beauty Center on minulle kuin toinen koti ja haluan asiakkaiden sekä henkilökunnan viihtyvän täällä yhtä hyvin kuin itsekin viihdyn. Minulle on tärkeää, että Centerille on helppo tulla. Täällä on sinua vastassa iloinen, ystävällinen  ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä siistit tilat.

Harrastan vapaa-ajallani pyöräilyä, hiihtoa, lukemista ja käyn kuntosalilla. Olen huomannut, että opiskelen myös mielelläni koko ajan jotain töiden ohessa. Haluan oppia uutta ja kehittää itseäni paremmaksi työssäni. Yritän kuitenkin pitää huolen myös siitä, että työn, opiskelun, kuntoilun ja palautumisen suhde säilyy hyvinvointia tukevana.

Sailan saamaa palautetta: “ahkera, huomioonottava ja lämmin”, “tulee toimeen ihan kaikkien kanssa”, “kyky olla aidosti läsnä tekemättä itsestä numeroa”, “lempeän päättäväinen”, “suorasanainen & rehellinen”, “idearikas”, “tietää paljon kaikesta” “salin mama”