Skip to content
DSC_1364

SARI HIETANIEMI

Fysioterapeutti, personal trainer

BodyBalance, Barre, KiddieJam, RVP

 044 090 4912
sari.hietaniemi@beautycenteroulu.com

Olen personal trainer, koska haluan opettaa ihmisiä nauttimaan liikunnasta ja arvostamaan itseään. Olen sinulle treeneissä tukena, jotta harjoittelu on järkevää ja tuloksia tuovaa. Usein ihmiset ajattelevat, että tulevat onnelliseksi kun saavat pudotettua muutaman kilon. Todellisuudessa onnellisuus tulee siitä, että oppii näkemään itsensä arvokkaana ihmisenä. Positiivisella asenteella tehdyt treenit ja ruokailut tuovat tuloksia kuin itsestään, tässä personal trainer on sinulle hyvänä tukena.

Äitiyden ja kohta kymmenen vuoden valmennuskokemuksen johdosta osaan laittaa asiat perspektiiviin ja nähdä asiakkaan todelliset tarpeet. Olen hyvä kuuntelija ja valmentajana helposti lähestyttävä. Minun valmennukseeni on helppo tulla.

Sarin saamaa palautetta: “Sarista huokuu ammattitaito”, Sari ohjaa tekniikat hyvin”, “oikeudenmukainen, rehellinen, hyväsydäminen”, “avulias ja herttainen”, “kiltti, huippu leipomaan, ahkera”, “hanskaa tilanteen kuin tilanteen”, “taitava kaikessa mihin ryhtyy”

Vaikka tsemppaan sinua treeneissä yhä parempiin suorituksiin, toivon että voisit arvostaa itseäsi juuri sellaisena kuin olet.