Skip to content
DSC_1322

SATU KOKKO

LIIKUNTANEUVOJA (kunto- ja terveysliikunta, lasten- ja nuorten liikunta), FUSTRA PERSONAL TRAINER, OMAOHJAAJA, KUNTOSALIOHJAAJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA, VALMENTAJA

Restoratiivinen jooga, BodyBalance

050 567 7122
satu.kokko@beautycenteroulu.com

 Liikunta on ollut osa elämääni jo lapsesta saakka. Nykyisin on luonnollista ja uskomattoman ihanaa jakaa innostusta urheiluun muillekin!  Taekwondossa minulla on takana monta vuotta hikistä ja kovaa treeniä:  viisi vuotta valmennusta ja neljä vuotta maajoukkuekilpailemista.  Suurimmat saavutukseni kisaurallani ovat EM-kulta, hopea ja kaksi pronssia.  Valmennusurallani olen nähnyt omien oppilaideni ylittävän itsensä huikein menestyksin SM- ja EM-mitaleja haalien. Nykyään minulla on 4. dan musta vyö, ja jatkan edelleen kisaten ja valmentaen.

Olen ollut Beauty Centerillä liikuttamassa naisia jo vuodesta 2005. Parasta työssäni ovat asiakkaat.  Oman työni tulos näkyy selkeinä muutoksina asiakkaiden kunnon kohoamisessa, ulkomuodon muutoksessa ja treeni-innostuksen kasvamisessa.  Treenini ovat superorganisoituja, aikaa ei tuhlata ja tuloksia syntyy.  Jos haluat tehokasta ja tavoitehakuista treeniä, ota yhteyttä. Tehdään yhdessä työtä kohti sinun tavoitteitasi.

Satun saamaa palautetta: “aina iloinen ja hyväntuulinen”, “suoraselkäinen ja aikaansaava”, “reipas, ei valita ehkä ikinä!”, “puujalkavitsien mestari”, “huippu-urheilullinen”, “pirteä ja hauska”, “pehmeän hauska”, “potkii ja lyö lujaa”

Treenini ovat superorganisoituja, aikaa ei tuhlata ja tuloksia syntyy.