Tanja Mikkonen

Tanjam

FYSIOTERAPEUTTI, PhysioTrainer

BC 60+

050 443 3091
tanja.mikkonen@beautycenteroulu.com

Olen 35-vuotias fysioterapeutti. Alunperin olen kotoisin Kemijärveltä mutta hotelli- ja ravintola-alan opinnot veivät minut Turkuun, jossa viihdyin 15 vuotta, vaihtaen siis myös alaa fysioterapeutiksi. Uusi oululainen minusta tuli kesällä 2019. Liikunta on iso osa elämääni ja haluan olla mukana auttamassa ja kannustamassa muitakin liikkumaan tavalla tai toisella.


Fysioterapiassa minua eniten kiinnostavat tuki-ja liikuntaelin ongelmien ennaltaehkäisy ja kuntoutus, ja olen erikoistunut nilkan ja jalkaterän ongelmiin. Tavallisten työikäisten ihmisten ja ikäihmisten ohjaaminen on minulle mieluisaa. Lisäksi minulla on hallussa myös kahvakuula, sekä kuntopiiri- ja HIIT-tyyppisten ryhmäliikuntatuntien pito. Harrastan itsekin ryhmäliikuntaa ja kuntosalilla käyntiä. Syyskuussa aloitan PhysioTrainer-koulutuksen, jonka myötä pystyn valmentamaan fysioterapeuttisella otteella “tavallista treenaajaa” sekä laatimaan lajityypillisiä vaativia kuukausiohjelmia, ja osaan arvioida paremmin liikettä.
Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen, enkä hätkähdä vähästä. Minun kanssani treenaat turvallisesti oli lähtötasosi mikä tahansa.

3_PhysioTrainer_logo_transparent