JASMININ TARINA

jasmin

JASMIN

 
Olen 25-vuotias oululainen ravintolatyöntekijä, joka rakastaa urheilua. Olen viihtynyt Beauty Centerin asiakkaana noin kolme vuotta. Centerillä on kolme erilaista siiistiä tilaa treenata. Puhtaudesta pidetään erittäin hyvin huolta. Iso plussa Centerillä on aina vastassa oleva iloinen henkilökunta!
 
Päätin lähteä Anun kuuden kuukauden mittaiseen valmennukseen, koska hän on iloinen persoona, hyvä tietotaito treenaamisesta ja ravintovalmennuksesta. Anun valmennuksessa on treenaaminen ollut todella mukavaa ja tehokasta! Joka kerta olen lähtenyt treeneistä entistä motivoituneempana.
 
Ennen valmennusta kävin salilla satunnaisesti, jolloin aina motivaatio lopahti muutaman viikon jälkeen. Tekniikkani oli huonoa enkä jaksanut nostaa painoja yhtään ylöspäin. Minulla oli ruokailutottumukset huonot ja söin liian vähän. Tavoitteena oli saada treenaaminen säännölliseksi  sekä lihaa luiden päälle ja ruokailutottumukset parempaan suuntaan.
 
Olen ihan yllättynyt kuinka iso muutos on tapahtunut. Minulta on löytynyt piilossa olleet lihakset sekä syön selvästi paremmin. Oli todella hyvä päätös lähteä valmennukseen ja tästä ei ole kuin suunta eteenpäin. En voi kuin suositella kaikille ja varsinkin Anua! Kiitos näistä kuukausista!
 
Valmentajan kommentit
Olen tehnyt Jasminille aiemmin jo saliohjelman, mutta hän ei vaan yksin motivoitunut käymään säännöllisesti salilla. Kun hän päätti ottaa valmennuksen ja aloimme yhdessä treenaamaan, kehitystä alkoi tapahtua tosi nopeasti. Nykyään hän käy myös yksin salilla valmennusten lisäksi ja on tosi innoissaan monipuolisista kehittävistä ohjelmistani. On hienoa seurata myös, miten Jasminin ruokavalio on selvästi parantunut siitä mitä se oli alussa. Oikea ruoka vaikuttaa treenin lisäksi myös siihen, että hän on saanut lihaksiinsa kauniita muotoja ja että hän on pirteä ja jaksava. Koko ajan painot nousevat ja kehitystä tapahtuu. Se ilahduttaa aina valmentajaa, koska silloin tiedän, että olen tehnyt asioita oikein. Kaikista parasta on kuitenkin se, että Jasmin on jäänyt saliharrastukseensa “koukkuun”.