Skip to content

Juulia Aksila

Juulia Aksila


JUULIA AKSILA

FYSIOTERAPEUTTI

050 3399 816

juulia.aksila@beautycenteroulu.com

 

Moikka! Olen Juulia ja koulutukseltani fysioterapeutti. Kuvailisin itseäni iloiseksi, sosiaaliseksi ja tartun uusiin mahdollisuuksiin innolla itseäni haastaen. Olen helposti lähestyttävä ja minun kanssani ei tarvitse turhia jännittää. Työssäni minulle on tärkeintä ihmisen avoin kohtaaminen, kuunteleminen ja motivoiminen. Haluan auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota Sinulle keinoja hyvinvointisi ja toimintakykysi edistämiseksi. Minulla on monipuolista kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta, kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä. Nautin työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja harjoitus- ja kuntoutusohjelmat rakennan aina yksilöllisesti Sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi ajatellen.

Minulla on pitkä urheilutausta kilpauinnissa, ja kun uikkarit jäivät naulaan, jatkoin uraani valmennuksen parissa. Ymmärrystä harjoittelun tavoitteellisuudesta ja progressiivisuudesta siis löytyy. Kuntosaliharjoittelu tuli mukaan myös varhaisessa vaiheessa ja kuuluu yhä harrastuksiini. Nautin monipuolisesta liikkumisesta ja itseni toteuttamisesta, vapaa-ajallani minut saattaakin löytää esimerkiksi pelaamassa sulkapalloa, vesijuoksemassa, heittämässä yatzy-noppia ystävieni kanssa tai kirjoittelemassa runoja!

Valmennuksissani autan, kannustan ja tuen Sinua kohti tavoitettasi sekä aktiivista ja tervettä elämää! Valmennukseeni voit tulla lähetteellä tai ilman.
Lämpimästi tervetuloa!