mira-cajan

Mira Cajan

Fysioterapeutti

Seniorit, YogaFlex

050 443 3091 – mira.cajan(a)beautycenteroulu.com 

Hei! Olen Mira Cajan, avoin tyyppi, joka tykkää pienestä pilkkeestä silmäkulmassa. Olen fysioterapeutti ja lisäksi olen kouluttautunut liikunta-alan parissa sekä taskusta löytyy myös hierojan tutkinto. Oma liikuntataustani tulee voimistelun maailmasta, jonka parista siirryin kuntosalille, kävin kilpailemassa muutamissa fitness-kilpailuissa ja lopulta innostuin toiminnallisesta harjoittelusta sekä painonnostosta. Kanssani pääsetkin kehittämään niin lihaskuntoa, kestävyyttä ja voimaa, kuin halutessasi opettelemaan tempausta, leuanvetoja ja käsilläseisontaa. 

Liikunnassa koen arvokkaaksi haasteet ja onnistumisen tunteet. Tulet kuulemaan seurassani lauseen ”Tosissaan mutta ei vakavasti”. Tämä lause merkitsee itselleni sitä, että liikunnan parissa tulee haastaa itseään, mutta samalla liikunnan tulee tuottaa iloa, antaa energiaa arkeen sekä pienille vastoinkäymisille voi aina nauraa. Ja nauraminenhan on parasta yhdessä. Liikunnan tulee tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia, jonka vuoksi huomioin myös kokonaiskuormituksen ja palautumisen arjessasi.

Luonteeltani olen tsemppaava, positiivinen ja innostuva, mutta myös rehellinen ja realistinen. Haluankin asettaa kanssasi tavoitteita, joiden tavoittamiseksi haastan ja tuen sinua yksilöllisesti.