Skip to content

Beauty Centerin palvelut

Beauty Centeriltä löydät kattavat palvelut liikuntaan ja hyvinvointiin. Liikuntakeskuksemme vastaanotto on avoinna:

MA 9-20, TI-TO 14-20 ja PE 12-17

Muina aikoina (päivittäin klo: 05-01) asiakkaamme pääsevät tiloihin kulkulätkällä.

Personal Training

BC valmennukset Beauty Centerin personal trainerit ovat ammattitaitoisia ja kokeneita alansa ammattilaisia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, kiinteytyä tai vaikkapa voida paremmin arjessa, valmentajamme auttavat sinua onnistumaan!

Fysioterapia

Fysioterapia on aktiivista ja sen vuoksi asiakkaalla on tärkeä rooli kuntoutumisen edistymisessä. Fysioterapia on myös ennaltaehkäisevää eli ohjaamme ja neuvomme harjoitteita, joilla voit ennaltaehkäistä esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan toimintakykyä sekä mahdollisia rajoitteita ja niiden perusteella laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma. Fysioterapian tavoitteena ovat esimerkiksi toimintakyvyn ylläpitäminen sekä lisääminen, suorituskyvyn parantaminen tai kivun väheneminen. Jos sinulla on lääkärin lähete fysioterapiaan, voit hakea käynneistäsi Kela-korvausta.

Ravintovalmennus

Tiedätkö, mitä SAAT edelleen tehdä? Syödä hyvin ja terveellisesti! Kahden kuukauden ravintovalmennuksen paikan päällä tai etävalmennuksena hintaan 199 euroa. Tämän intensiivivalmennuksen avulla huomaat, miten syödä säännöllisesti ja ravitsevasti, vaikka arki muuten onkin muuttunut. Saat myös vietyä kehosi koostumusta parempaan suuntaan, mikäli se on tavoitteesi. Valmennus sisältää – 3 ravintopäiväkirja-analyysia, joiden perusteella työstät yhdessä valmentajasi kanssa ravintoasiat kuntoon. – Ihania ruokareseptejä – Valmentajan tuen sähköpostin kautta koko valmennuksen ajan Tämän valmennuksen aikana opit syömään säännöllisesti oikeaa ja ravitsevaa ruokaa. Kitudieetit jorpakkoon ja järkevä syöminen tilalle. Näin saat pysyviä tuloksia! Kysy lisää ravintovalmentaja Anu Rautio-Sainio, anu.rautio-sainio@beautycenteroulu.com.

Ryhmävalmennukset

Nyt pääset pt-valmennukseen jopa 30% edullisemmin! Kokoa oma 3-6 henkilön ryhmä, ja pääsette nauttimaan BC Ryhmävalmennuksesta! BC Ryhmävalmennus on valmennusmuoto, jossa asiakkaiden tavoitteet määrittelevät sisällön. Perinteiset pienryhmät ovat aina valmentajan suunnittelemia, esimerkiksi Nivelrikko tai Crosstraining-pienryhmä. Sen sijaan BC Ryhmävalmennuksessa edetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Ihan kuten tavallisessakin pt-valmennuksessa! Olipa tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan tai voiman lisääminen tai terveysliikkuminen, tämä on erinomainen tapa saavuttaa tuloksia. Oman porukan kanssa voit toivoa valmentajalta teille sopivaa ajankohtaa ryhmälle.

Ryhmäliikunta ja tuntikuvaukset

Joukossamme liikut kokeneiden liikunnan huippuammattilaisten turvallisessa ohjauksessa ja löydät omat lajisi monipuolisesta valikoimastamme. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan laadukkaita BC-tuntejamme, jotka löydät vain Beauty Centeriltä! Tunneille ei ennakkoilmoittautumista (pl. 60+ Kinesis).

Hieronta

OTA HETKI ITSELLESI! Varaa aika helposti verkkoajanvarauksesta.

Blogi

Liikunnan ammattilaisemme kirjoittavat BC:n blogiin ajankohtaisista aiheista

Lisäpalvelut

BC:ltä löytyy kattavasti myös lisäpalveluja, kuten FirstBeat -hyvinvointianalyysi. Voit ostaa meiltä myös ammattilaisen tekemän kuntosaliohjelman.

Tilat

BC:llä treenaat viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Tutustu tiloihimme.

Tuo ystävä tutustumaan

Kun olet asiakkaamme, saat tuoda ystäväsi kokeilemaan kaikkia palvelujamme maksutta vastaanoton aukioloaikoina. Ystäväsi liittyessä asiakkaaksemme, sinä saat kiitokseksi ilmaisen treenikuukauden. Yhdessä kaikki on hauskempaa!

Yrityksille

Tienaa itsellesi ilmainen jäsenkuukausi ja liikunta samalla työporukkaasi! BC Huippufirma on 8 kerran räätälöity valmennus joko meidän tai yrityksenne tiloissa