Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakastarinoita 

Kerromme mielellämme asiakastarinoita, tavallisia ja epätavallisia. Jos sinulla on asiakastarina jaettavaksi muiden kanssa ja arvelet, että kokemuksestasi voisi olla hyötyä muille samassa tilanteessa oleville, lähetä meille sähköpostia ja jaa tarinasi kanssamme.

Voit kertoa tarinasi kuvallisena tai kuvatta, omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Otamme mielellämme tarinoita vastaan myös yrityksiltä.

 

 

Lähetä tarinasi meille!

Lähetä oma tarinasi osoitteeseen info (a) beautycenteroulu.com.

Käsittelemme viestisi luottamuksella ja otamme sinuun yhteyttä ennen julkaisua!

 

Pirjo, 67v haastaa ohjaajat punnertamaan!

Lisätty 11.03.2018
Lue kokonaan »

Jaana pitää itsensä kunnossa ryhmäliikunnan avulla.

Lisätty 13.02.2018

 Jaana pitää itsensä kunnossa ryhmäliikunnan avulla

Olen elämäntapaliikkuja. Koko ikäni olen liikkunut monipuolisesti. Pienenä tyttönä, noin 5 -vuotiaana äiti vei minut lasten liikuntaryhmään mukaan. Siitä asti olen viihtynyt erilaisten liikuntalajien parissa.

 

Pitkään harrastaneena alkoi motivaatio liikuntaan kadota. Siitä tuli suorittamista ja liikunnan ilo tuntui katoavan. Minulla alkoi kipuilemaan vuorotellen, milloin polvet, lonkat tai olkapäät. Liikunnan lopettaminenkin kävi jo mielessä, kun töissä väsytti ja liikunnasta tuntui tulevan kipuja. Jäin miettimään mistä tuki-ja liikuntaelimistön vaivani johtuivat, vaikka olen näinkin paljon liikkunut ja pitänyt huolta itsestäni.

 

Päätin panostaa itseeni ja etsiä ratkaisun, niin että liikunnallinen elämäntapa voisi jatkua. Vertailin kuntosaleja, ja kavereiden suosituksesta tulin kokeilemaan myös Beauty Centerin tunteja. Tuntitarjonta vastasi toiveitani, sillä halusin liikkua mahdollisimman monipuolisesti, Zumbasta Pilatekseen ja lihaskunnosta venyttelyyn. Alusta asti minut kohdattiin ihmisenä, ei vain asiakkaana, ja minusta oltiin aidosti kiinnostuneita. Minulle tehtiin oma kuntosaliohjelma, joka tuki tavoitteitani. Ohjaajan kanssa kävimme liike liikkeeltä ohjelman läpi, miten liikkeet tehdään oikein. Sieltähän paljastui monta pientä virheellistä suoritustekniikkaa joita tein.

 

Lisää ahaa elämyksiä syntyi ryhmäliikunta tunneilla, joissa ohjaaja huolehti hyvän fiiliksen lisäksi puhtaista tekniikoista. Alussa kävin Niska-Selkätunneilla, sillä pienessä ryhmässä jokainen tuli huomioiduksi. Sieltä myös löysin itselleni sopivat liiketekniikat, jotka olen tuonut myöskin ryhmäliikuntatunneilla. Beauty Centerillä ihastuin naisenergiaan, mukaan pääsevät kaikki iästä ja koosta huolimatta. Itse olen saanut lisää draivia liikkumiseen ja elämään. Eikä työpaineet tunnu enää niin raskaalta, kun keho on kunnossa ja energiaa riittää.

Lue kokonaan »

Anne vahvistui personal trainerin avulla

Lisätty 29.01.2018

Anne vahvistui personal trainerin avulla

Millainen liikkuja olet?

Olen ollut ryhmäliikunnan "suurkuluttaja" parisenkymmentä vuotta ja tykännyt aina kovista syketunneista. Lihaskuntoa olen hakenut lähinnä pumpista. Salille olen teettänyt satunnaisesti sali-ohjelmia, mutta en oikein ole saanut kunnolla ajatuksesta kiinni, vaikka ohjelmat tuntuivatkin kivoilta tehdä. Kivat ryhmäliikuntatunnit vetivät minua enemmän puoleensa ja salilla käynti jäi aina vähän jalkoihin.
 

Miksi halusit personal trainerin apua?

Ajatus pt:n hankkimiseksi lähti oikeastaan liikkeelle pienestä selkävaivasta, jonka vuoksi hakeuduin Marian hierottavaksi Beauty Centerille. Siinä sitten hierontapöydällä maatessani Marian valaisi minua, että salitreeniä pitäisi olla nelikymppisellä naisella noin 40% kaikesta treenistä. Tajusin, että näin ei todellakaan ole, ja siitä se ajatus sitten lähti. En halunnut, että jo näin neljänkympin korvilla alkaa selkä vaivata ja kunto rapistua. Tässä kohtaa en vielä ajatellut personal trainerin hankkimista, pyysin vain Jeminaa tekemään uuden saliohjelman selkävaivaa tukemaan. Jemina teki työtä käskettyä, mutta kysyi, että olenko ikinä miettinyt henkilökohtaista valmennusta. Parin päivän päästä PT30-paketti -sopimus oli tehty. Pt:n valinta oli helppo. Jeminan ryhmäliikuntatunneilla käyneenä tiesin jo mitä odottaa. Haasteita, kovaa treeniä ja itsensä ylittämistä! 
 

Miten olet hyötynyt personal trainerin ohjauksesta?

Olen oppinut salitreenistä aivan hurjasti. Tekniikkaa on viilattu tosi tarkasti ja en olisi ikinä uskonut, minkälaisiin painoihin keho on tottunut! Ja kun on tottunut, niitä on taas lisätty. En olisi itsenäisesti treenatessa uskaltanut edes kokeilla niin kovia painoja, millä on esim. kyykkyjä tehty. Mutta niin sitä vain jaksaa ja pystyy, kun on ammattilainen kannustamassa vieressä ja viilamassa tekniikkaa aina vain puhtaammaksi.
 
Jo parin kuukauden treenaamisen jälkeen aloin oikein kaivata salitreeniä, jos en sinne säännöllisesti päässyt ja tänään olen jo aivan koukussa. Tavoitteeni oli saada salitreeni osaksi liikuntaviikkoa ja nyt sitä on siellä, pari kertaa viikossa. Selkä ei oikuttele enää juuri ollenkaan ja jos oikuttelee, patistaa Jemina kehonhuoltoon. Olen oppinut kuuntelemaan enemmän kehoani ja antamaan sille myös lepoa. Jos on tiukka päivä töissä, vaihdan nykyään kovan treenin kehonhuoltoon tai palauttavaan lenkkiin. Suurin ahaa-elämys itselleni on ollut, että levossa tapahtuu kehitys. Ja tämän olen huomannut konkreettisesti salilla treenatessa, levänneenä ja hyvin syöneenä treeni kulkee.
 

"Suurin ahaa-elämys itselleni on ollut,

että levossa tapahtuu kehitys."

 

Miten ruokailutottumukset otettiin huomioon valmennuksessa?

Ruokavalio oli aika hyvällä mallilla jo valmennuksen alkaessa, kun pidin viikon ruokapäiväkirjaa Jeminalle. Lisättiin sinne proteiinia jo aamupalalle ja säännöllistettiin ruokailuväliä tiheämmäksi. Olen syönyt enemmän kuin koskaan ja kunnon ruokaa, enkä ole kieltänyt itseltäni oikeastaan mitään. Herkutellakin saa, kun on kunnon ateria pohjalla. Riittävä syöminen tukee treenejäni ja joka treenin jälkeen Jemppa kysyykin, onko lounas valmiina treenin jälkeen. Hymyilytti yksi päivä töihin mennessä, että minun eväskassi on nykyään melkein yhtä suuri kuin jumppakassi, mutta jaksanpa ainakin helposti kantaa ne!
 

Mikä on muuttunut?

Huomaan kropassani tiivistymistä ja voiman kehittymistä salitreenin myötä. Olen ammatiltani optikko, ja työ on erittäin kuormittavaa niska-hartiaseudulle ja selälle. On ollut huikeaa huomata, etten ole nykyään työpäivän jälkeen yhtä jumissa kuin ennen. Jaksan pitää ryhdin paremmin haastavissa ja staattisissa työasennoissa. Lapatukea on hoettu treeneissä niin paljon, että muistan sen välillä näöntarkastuksia tehdessäni ja korjaan ryhtiä automaattisesti! :) Myös ryhmäliikuntatunneilla olen huomannut kehittymiseni voimaa ja kehonhallintaa vaativissa lajeissa ja silloin on tullut itselle kyllä ihan voittaja-olo.
 
Voin lämpimästi suositella yksilövalmennusta kaikille, jotka kamppailevat ehkä samojen juttujen kanssa kuin minä aluksi. Salitreeni Jeminan kanssa on ollut viikon kohokohta ja vaikka epämukavuusalueella on vietetty aikaa, yhtään treeniä en vaihtaisi pois! Minulla oli tavoite päästä elämäni kuntoon ennen kuin täytän 40v. ja näin siinä ainakin lihaskunnon osalta pääsi käymään. Luultavasti en jätä yksilövalmennusta tähän, kun on vauhtiin päästy ja tulokset ovat näin huimia. Kohti uusia tavoitteita huippu-pt:n valvovan silmän alla! :)
Lue kokonaan »

Ida, 22, pudotti 11kg personal trainerin kannustuksella: "Luulin, etten voisi koskaan tykätä liikunnasta!"

Lisätty 31.12.2017

Olen Ida, 22-vuotias opiskelija. Olen ollut Beauty Centerin asiakas kahden vuoden ajan. 

En ole koskaan pitänyt itseäni urheilullisena - olen aina ollut hieman kömpelö, eivätkä koulun liikuntatunnitkaan koskaan kiinnostaneet minua. Olen aina pitänyt itseäni huonona urheilussa ja liikunnassa, enkä olisi koskaan uskonut, että vielä jonain päivänä liikunnasta tulisi minulle elämäntapa.

Aloitin Beauty Centerillä käymisen ystäväni innoittamana, mutta aluksi innostuin vain ryhmäliikuntatunneista. Välttelin salia, vaikka saatoinkin joskus käydä puolen tunnin ajan haahuilemassa siellä laitteesta toiseen tietämättä mitä tehdä. Vuoden ahkeran jumppaamisen jälkeenkin ryhmäliikuntatunnit olivat todella kivoja, mutta en ollut saanut toivomiani tuloksia. En kokenut jaksavani ryhmäliikuntatunneilla paremmin, eikä kropassakaan oikeastaan näkynyt huhkimisen tulosta. Tiesin, että tein jotain väärin, mutten tiennyt mitä. Myöhemmin minulle selvisi, että en ollut syönyt säännöllisesti, eli kehossa ei ollut energiaa. Myös voimaharjoittelun puute vaikutti asiaan.

Otin yhteyttä Hannaan, koska ensisijaisesti tahdoin saada tuloksia enkä tiennyt mitä tehdä niiden eteen. Olin myös tiennyt, etteivät aiemmat ruokailutottumuksenikaan olleet kovin terveellisiä.  Aloitimme Hannan kanssa salitreenaamisen ja pistimme ruokavalioni uusiksi. Ruokailutottumukseni muuttuivat täysin, eikä minun ole enää tarvinnut potea nälkää ja ahmia herkkuja iltaisin. Yllättäen sainkin alkaa syömään ihan tosissaan! Aluksi kyllä kyseenalaistin etenkin ison ruokamäärän ja epäilin, että voiko tällä tavalla oikeasti saada tuloksia. Ajattelin kuitenkin, että tässä vaiheessa minulla ei ollut enää mitään "hävittävää", joten sama kai se on kokeilla. Luotin myös Hannan ammattitaitoon ja siihen, että eiköhän ammattilainen osaa neuvoa minua kaikista parhaiten.

 

Salitreenaaminenkin on ollut yllättävän mukavaa - on kiva päästä haastamaan itsensä, ja mikään ei voita sitä tunnetta kun saa tehtyä sarjan loppuun ja lisätä seuraavalle kerralle painoja. Hanna on ollut ihan uskomattoman hyvä tsemppari, ja auttanut jaksamaan niinäkin hetkinä kun on tuntunut, ettei mitään tulosta tule.  Minulla meni hetki aikaa ennen kuin itse aloin huomaamaan tuloksiani. Aloin pikkuhiljaa huomaamaan kuinka jaksoin jumpassa paremmin. Ensimmäisiä kertoja saliohjelmaa tehdessä inhosin askelkyykkyä, koska se tuntui niin pahalta, ja pyysinkin Hannaa jättämään sen pois ohjelmasta. Nyt uusimmassa saliohjelmassa teen uudelleen askelkyykkyä isommilla painoilla, eikä se tunnu enää vastenmieliseltä.

Personal trainerina Hanna on todella kannustava ja jaksaa vastata aina kaikkiin kysymyksiin perusteellisesti. En usko, että olisin koskaan päässyt näihin tuloksiin tai saanut liikunnasta minulle elämäntapaa ilman Hannan kannustusta ja neuvoja. Tällä hetkellä olen laihtunut n. 11 kiloa, pudottanut rasvaprosenttia reilusti ja lisännyt lihasmassaa kehooni. Tarkoituksena on jatkaa lihasmassan lisäämistä.

 

Ihan mahtavaa, Ida! Olet tehnyt hienoa työtä! Idan esimerkistä inspiroitui myös hänen äitinsä. Nyt sekä äiti että tyttö ovat  personal training-DUO-VALMENNUKSESSA ja jatkavat yhdessä terveellisten elämäntapojen ylläpitoa. Todella innostavaa!

Lue kokonaan »

Helena, 51v, treenasi kroppaan lihasta ja voimaa

Lisätty 27.09.2017

Lue, miten Helena treenasi personal trainerin kanssa, karisti kehostaan 10 prosenttia rasvaa, ja lisäsi lihasmassaa usean kilon verran! Kaikki tämä onnistui huolellisesti suunnitellulla treeniohjelmalla, sekä sillä, että Helena alkoi personal trainerin ohjeistuksesta syömään enemmän!

Liikuntaa olen harrastanut jossain muodossa koko ikäni. Pyöräilen ja juoksen. Innostuin reilu kymmenen vuotta juoksemisesta jopa siinä määrin, että ensin juoksin puolimaratonin ja seuraavana vuonna kokonaisen. Maratoneja ja puolimaratoneja on kertynyt vuosien varrella aika paljon. Nykyisin juoksen ainakin yhden puolikkaan ”lappu rinnassa”, en mitenkään hampaat irvessä, vaan nautin jokaisesta maaliviivan ylityksestä. Osaan olla ylpeä itsestäni suorituksen jälkeen.

 

Olen ollut puolitoista vuotta Centerin jäsenenä. Minulle tehtiin saliohjelma jota itsekseni tein, mutta ehkä en saanut oikein salikärpäsestä kiinni ja pikkuhiljaa siirryin enemmän ryhmäliikuntatunneille. Keväällä ennätin töistä tavallista aiemmin salille ja katselin mitä ryhmäliikuntatunteja olisi alkamassa. Taisin ääneen ihmetellä että ”kiertoharjoittelu” millainen tuntihan se on. Hanna oli siinä kuulemassa ja sanoi että hän vetää sitä, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan. Tykkäsin kiertoharjoittelutunnista ja etenkin Hannan sopivasti piiskaavasta tyylistä. Jatkoin käyntiä kiertoharjoittelussa ja sitten aloitimmekin Hannan kanssa yksilövalmennuksen. Yksilövalmennusta voin kyllä suositella kaikille, sillä silloin tulee korjattua vääränlaiset liikkeet ennen kuin tulee jotain vaurioita.

 

Hanna on opettanut minulle tavoitteellisuuden ”jos sarjan olet jaksanut edellisellä kerralla tehdä kokonaan, miksi et ole nostanut painoja” ”jaksat kyllä” ”hyvä Helena”-lausahdukset ovat tulleet tutuiksi. Jopa niin tutuiksi, että käytämme niitä tyttärieni kanssa jos satumme yhtä aikaa salille treenaamaan! Kun pitää päiväkirjaa reeneistä ja kirjaa painomäärät ylös,

muistaa millä painoilla on edellisellä kerralla tehnyt. Pakko myötää että mukavaltahan se tuntuu kun huomaa että voi lisätä painoja.

 

Täytän pian 52 vuotta ja uhmaan maanvetovoimaa käymällä salilla kaksi kertaa viikossa ja lisäksi kerran ryhmäliikuntatunnilla. Lisäksi viikkoon mahtuu pyöräilyä ja kävely tai juoksulenkki.

Mottoni on: Mieluummin lihasta kuin kukkakeppi!

Lue kokonaan »

Treeni-intoa triathlonista!

Lisätty 07.09.2017

Kirsi ja Johanna Beauty Centeriltä osallistuivat Sun Triathlon kilpailun sprinttimatkalle Vaasassa elokuun loppupuolella. Matkat olivat 400m uintia, 20km pyöräilyä ja 5km juoksua. Kisapäivänä tuuli oli todella voimakas ja meri aaltoili uhkaavasti. Kisajärjestävät olivat jopa harkinneet uintimatkan lyhentämistä. Kaikista sprinttimatkalle startanneista kuudestakymmenestä uimarista kolmetoista olivat keskeyttäneet uinnin.

Tässä on Kirsin ja Johannan tarina: 

Viime keväänä Johannan ja Kirsin treenimotivaatio oli lievässä laskusuunnassa ja silloin naiset päättivät yhdessä tehdä asialle jotain. He päättivät ryhtyä treenaamaan triathlonia varten!

Kirsi on ollut Beauty Centerin jäsen jo 13 vuoden ajan. Kirsi houkutteli mukaan työkaverinsa Johannan kokeilemaan kuntoklubia ja kaksi vuotta myöhemmin molemmat istuvat Centterin infrapunasaunassa ja antavat haastattelun kesän Triathlon haasteesta.

Kipinä triathloniin syttyi Johannalla Beauty Centerin triathlon ryhmästä. ”Siellä huomasin miten monipuolinen laji triathlon on.” Ryhmän jälkeen Johanna ei kuitenkaan vielä osallistunut triathlon kilpailuun ja treeni-innostus pääsi välissä hiipumaan. Kirsi seurasi läheltä toisen ystävän treenaamista triathlon kisaa varten, ja houkutteli Johannan mukaan triathlon-projektiin. Naiset päättivät yhdessä ottaa Lindan PT:ksi valmentamaan heidät loppukesän triathlon kisaan.

Tämän jälkeen treenimotivaatio löytyi hyvinkin nopeasti. Viikoittainen harjoitusohjelma pitää treenimotivaatiota yllä, kertoo Johanna. Kirsin mielestä yhdessä sopiminen treenien toteuttamisesta on todella tärkeää, koska silloin treenit tulee tehtyä. "Varsinkin uintitreenit!" nauravat naiset ääneen. Veteen ei aina tee mieli mennä, varsinkaan kun on kylmä. Molemmat ovat oppineet nauttimaan uinnista ihan uudella tavalla. Ymmärsimme, että ei tarvitse aina uida täysillä! Kun vähän hidastaa tahtia altaassa uinti onkin ihan mukavaa. Kirsi kertoo, että jo yhden yhteisen uintitekniikkatreenin jälkeen hänen uintinsa tuntui loksahtaneen kohdalleen ja kaikki tuntui helpommalta.

 

Suunnitelmallisuutta treeneihin

Treenien sovittaminen arkeen on sujunut yllättävän hyvin. Treenejä on niin paljon että viikko on pakko suunnitella etukäteen. Kesällä treenien sovittaminen ohjelmaan on helpompaa kun lasten harrastukset ovat tauolla, kertoo Kirsi. Äiti jaksaa paremmin pyörittää lapsiperheen arkea kun kunto on hyvä. Johannalla treenit tuo arkeen rauhaa. Joskus kun on levoton olo, treeni auttaa siihen. Liikunnasta tulee vaan niin hyvä fiilis!

Eniten jännitystä oli ilmassa juuri ennen starttia. Johanna on kova jännittämään ja on joskus jättänyt kisaamiset väliin tämän takia. Kirsi on Johannalle paras kisakumppani koska Kirsin pettämättömällä huumorintajulla tilanne kun tilanne ei tunnu enää pahalta. Päätös kisaan osallistumisesta syntyi vasta kuukausi ennen h-hetkeä, joten kilpailua ei onneksi ehditty jännittää kovin pitkään.

Varusteita pitää triathlonissa olla melko paljon, ja osa varusteista tuli hankittua viimetipassa. Viikkoa ennen Sun Triathlon kisaa Linda järjesti naisille harjoituskilpailun Oulussa, missä kaikki varusteet testattiin. Tämä oli hyvä, koska Kirsi hoksasi täydentää vielä kilpailuvarustusta ostamalla uudet juoksushortsit.

 

Voittajafiilis kisan jälkeen

Kilpailu sujui molemmilta loistavasti! Kirsi ja Johanna uivat kumpikin sinnikkääsi radan läpi vaikkakin vapaauintia ei oikein pystynyt uimaan. Rintauinti pää vedenpinnan yläpuolella oli paras taktiikka tähän keliin. Uinti tuotti haasteita ja matkalla Kirsi hörppäsi muutaman kerran merivettä. Pyöräily- ja juoksuosuudet sujuivat ilman suurempia ongelmia. Kaiken kaikkiaan kaksikolla oli voittajafiilis kisan jälkeen!

Kirsi ja Johanna haluavat kannustaa muita triathlonia harkitsevia tarttumaan haasteeseen ja ehdottomasti kannattaa ottaa Linda PTksi! Saimme paljon konkreettisia vinkkejä ja uinti- sekä juoksutekniikat hiottiin paremmaksi. Itsellä oli jonkinlainen vääristynyt luulo, että aina pitää treenata täysillä ja kovaa. Lindan valmennuksessa olen oppinut rakentamaan kuntoa pitkällä tähtäimellä ja ymmärtänyt että joka treenissä ei ole tarkoitus mennä täysillä, kertoo Johanna.

Vähän jäi kisaamisesta hampaankoloon ja ensi kesänä täytyy päästä uudelleen parantamaan suoritusta, tuumii Johanna. Tavoite seuraavalle kesälle onkin astetta kovempi. Ensi kesänä naiset haluaisivat osallistua triathlonin perusmatkalle. Perusmatka tai myös olympiamatkana tunnettu matka koostuu 1500m uinnista, 40km pyöräilystä ja 10km juoksusta. Beauty Centerillä jäämme innolla odottamaan seuraavaa kesää ja naisten uusia seikkailuja!

Lue kokonaan »

Essi, 23, sai personal trainerin avulla niin treenit kuin arjenkin rullaamaan: "Ihan kuin vuorokauteeni olisi tullut lisää tunteja"!

Lisätty 14.08.2017
Lue kokonaan »

Kaisu, 67: "Päätin ottaa niskaotteen nivelrikosta"

Lisätty 12.08.2017
Lue kokonaan »

Anu löysi punaisen langan treeneihin personal trainerin avulla

Lisätty 18.07.2017
 
Lue kokonaan »

Kolmen sukupolven yhteinen harrastus

Lisätty 11.06.2017

Merja Kerola on vakiasiakas monella ryhmäliikuntatunnilla Beauty Centerillä. Hän on tuonut salille  myös äitinsä ja tyttärensä. Nämä naiset ovat mahtava esimerikki siitä, miten liikuntaharrastukseen voi yhdistää perhesuhteiden ylläpidon!

Lue kokonaan »

Marjo Väisänen: "Tuntuu, kuin iästäni olisi lähtenyt vuosia pois!"

Lisätty 12.05.2017
Lue kokonaan »

Sari ylitti itsensä painonhallintaryhmässä

Lisätty 10.01.2017

Ohjaajamme Jemina sai mahtavaa palautetta Sarilta, yhdeltä painonhallintaryhmään onnistuneelta naiselta. Kiitos palautteestasi Sari! Toivomme sinulle ja muille asiakkaillemme lisää onnistumisia liikunnan ja terveellisen elämän parissa!

Lue kokonaan »

Ajatukset irti työasioista

Lisätty 03.01.2017

Lähes 30 vuotta Beauty Centerillä treenannut Tuula käyttää monia klubin palveluita. Vauhdikkaiden ryhmäliikuntatuntien ja kuntosalin lisäksi hän on saanut henkilökohtaisen saliohjelman fysioterapeutiltamme.

Lue kokonaan »

Fustra auttoi selkänikamien murtumiin

Lisätty 03.01.2017

 

Noin vuosi sitten Ninalta murtui pari nikamaa selästä, ja Fustrasta on ollut kuntoutumisessa iso apu. Aiemmin hän on saanut Beauty Centeristä apua myös mm. polviongelmiinsa.

Lue kokonaan »

Ravintovalmennus loi hyvän pohjan treenille

Lisätty 03.01.2017

Sanna-Riikalle kilpaurheilu on tärkeä osa elämää. "Jotta saan työlle tulosta, täytyy kaikkien osa-alueiden olla kunnossa - myös ravinnon" hän miettii.

Lue kokonaan »

Kehonhallinta paranee Fustran avulla

Lisätty 03.01.2017

AnnikaAnnikaAnnika käy salilla yleensä kaksi kertaa viikossa. "Halusin painonhallintaan kuria ja kokea miltä tuntuu kun toinen vieressä tsemppaa. Halusin myös kokeilla jotain uutta liikuntamuotoa ja oppia käyttämään oikein syviä lihaksia" hän kertoo.

Lue kokonaan »

Anne sai avun niska-hartiavaivoihin

Lisätty 03.01.2017

Niska-hartiaseudun vaivat ovat hammashoitajalle arkipäivää, joiden kanssa Anne on oppinut elämään. Tähän asti hän on saanut pidettyä ne kurissa kuntosalin, säännöllisen hieronnan ja särkylääkkeiden avulla. Nyt hän iloitsee harjoittelun vaikutuksista. 

Lue kokonaan »

Stressi kaikkoaa vauhdikkaissa jumpissa ja saunassa

Lisätty 20.10.2016

Mona tykkää vauhdikkaista jumpista, koska niissä hän saa purkaa stressiä ja unohtaa arjen huolet hetkeksi. Yksi hänen suosikeistaan on BodyPump. 

Lue kokonaan »

"En ole enää kipeä läheskään niin usein"

Lisätty 19.10.2016

Ritvalla oli ongelmia puutteellisen puutteellinen lihaskunnon, oireilevan niska-hartia-seudun sekä ylipainon kanssa.  Myös jatkuva väsymys ja säryt vaivasivat. Omalta Personal Trainerilta hän sai tukea ja rohkeutta muutokseen.

Lue kokonaan »

"Selätin anoreksian ja opin arvostamaan omaa kehoani"

Lisätty 12.10.2016

SusannaSusanna päätti laittaa elämänsä kuntoon. Viiden kuukauden aikana hän treenasi fysioterapeutti ja Personal Trainer Hannan kanssa. Tuona aikana kerrytettiin massaa ja voimaa ja pohdittiin palautumisen ja rentoutumisen merkitystä.

Lue kokonaan »

Tutustu 3 päivää ilmaiseksi!

Tiesithän, että voit tutustua 3 päivää ilmaiseksi! Liittyessäsi vuosijäseneksi saat tavoitteidesi mukaan laaditun kuntosali/liikuntaohjelman tai ravinto-ohjelman sekä henkilökohtaisen Personal Trainer -tapaamisen maksutta! 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?