Personal Training (PT)

Valmennamme, jotta sinä voit hyvin ja nautit elämästä matkan varrella.

Uskotko, että elämäntapamuutos voi olla mukavaa? Ei kitudieettiä, ei rääkkiliikuntaa, 5-6 ateriaa päivässä, enemmän kasviksia, marjoja, hedelmiä ja reippaasti proteiinia, jotta nälkä pysyy poissa ja treeni tuottaa tulosta. Uskotko, että liikunnan suhteen saat valita ne lajit, joista itse pidät?  Etkä tarvitse puntaria kertomaan miten voit, vaan saat ottaa aikaa itsellesi, tehdä niitä asioita, jotka tuovat sinulle hyvän olon ja mielen, niitä mistä sinä nautit. Jos nämä asiat ovat sinulle mieluisia, silloin olet valmis muutokseen!

Jäikö liikkuminen poikkeustilan takia?
Haluatko valmentajan etäyhteydellä suoraan kotiisi?

Osta ETÄ PT 2kk

269€/kk

Teitkö hyvän päätöksen panostaa itseesi?

Tultuasi jäseneksemme tapaat aina personal trainerimme ja sinulle luodaan ilmainen henkilökohtaisten tavoitteidesi mukainen liikuntaohjelma. Personal trainer opastaa laitteiden käytön ja varmistaa, että teet harjoituksen turvallisesti. Näin pääset hyvään alkuun!

Säännöllinen harjoittelu takaa hyvän lihaskunnon ja ehkäisee lihasten jännitystiloja. Kun haluat tietää, kuinka saat parempia tuloksia, tai kaipaat tsempparia mukaan treeneihin, on personal training-paketti sinulle toimiva ratkaisu!

Yksilövalmennuksemme on Suomen ehdotonta huippuluokkaa. Beauty Center on valittu kolmena vuonna peräkkäin (2017, 2018, 2019) paikaksi, jossa saa Suomen parasta henkilökohtaista ohjausta. Ota suoraan yhteyttä valitsemaasi personal traineriin ja aloitetaan yhteistyö kohti tavoitteitasi!

Valmennuspaketit

asiakastarinat

Millainen personal training-paketti on minulle paras?

Tutustu Personal Training- paketteihin täällä ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. 

Ota yhteyttä