Painonpudotus. Liikunnallinen elämäntapa.
Sujuvampi arki. Paremmat yöunet.

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Onko ylipainoa kertynyt vuosien saatossa ja liikkuminen unohtunut? Tämä valmennus vie sinut uuteen elämään! Saat tueksesi valmentajan, joka johtaa muutostasi terveempään, kevyempään ja elinvoimaisempaan arkeen.

Aloitamme PT muutos-valmennuksen lähtötasosi huomioiden. Keskitymme tasapuolisesti sekä ruokailuun, liikkumiseen, unen parantamiseen sekä arkiaktiivisuuteen, tarkoituksena parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatuasi. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta. Valmennuksen suositeltu kesto 12 kuukautta.

Isot liikkeet. Voiman kasvatus.
Vahva nainen. Jatkuva kehitys.

Jos tehokas treenaaminen kiinnostaa, VOIMA-valmennus on juuri sinun juttusi! Tässä valmennuksessa nostamme voimatasoja, opettelemme kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon. Halutessasi myös leuanveto sisällytetään ohjelmistoon. Pääpaino on voiman kasvatuksessa ja lihasmassan kehityksessä.Syöminen on tässä valmennuksessa rentoa.

Treenaat 3-4 kertaa viikossa, joista valmentajan kanssa kerran viikossa. Treenit ovat monipuolisia voimaa ja hallintaa kehittäviä, pääosin vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Apuna käytämme metodeja kuten rest-pause ja back off-sets. Tämä valmennus edellyttää aikaisempaa kokemusta treenaamisesta.

Hyvä olo. Terveelliset elämäntavat.
Ryhdin parantaminen. Kiputilojen hoito.

Jos haluat helpon ja rennon valmennuksen, tämä on sinulle! Pääpaino on terveellisten, mutta helppojen valintojen tekemisessä. Ei tiukkaa ruokailua eikä millintarkkoja sääntöjä Tässä valmennuksessa hoidamme ja ennaltaehkäisemme tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Valmentajaksesi saat halutessasi fysioterapeutin.

Treenaat 1-2 kertaa viikossa, joista kerran viikossa valmentajan kanssa. Voit harjoitella halutessasi enemmänkin. Tämä valmennus sopii kaikille, myös aloittelijalle. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

Kiinteytyminen. Lihasmassan kehitys.
Rasvanpoltto. Näkyvä muutos.

Jos olet päättänyt panostaa itseesi ja onnistua, tämä on sinulle! Harjoittelu koostuu sekä salitreenistä että aerobisista treeneistä. Salitreenit ovat tehokkaita ja käytämme apuna metodeja kuten jättiläissarjat, pudotussarjat, pre- ja post-exhaustion tai pakkotoistot.

Tässä valmennuksessa saat ruokavalion, treenaat 3-5 kertaa viikossa ja tapaat valmentajan kerran viikossa. Tämä valmennus vaatii sitoutumista ja aikaisempaa kokemusta treenaamisesta. Kun päätät, sinä pystyt!

Treenit kotona. Ei lähtemisen vaikeutta. Riskiryhmille. Helppoa ja vaivatonta.

Valmennus etäyhteydellä suoraan kotiisi. Saat ammattilaisen tuen kotona liikkumiseen ja pysyt kunnossa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden tietokoneeseen tai puhelimeen.

Valmennuksen keston päätät itse.

Kysy lisää tai jätä meille yhteydenottopyyntö!
Varaa tästä aika valmentajan tapaamiseen, jossa selvennätte tavoitteesi ja valitsette sinulle sopivan valmennuksen.