Skip to content
BC valmennukset

Beauty Centerin personal trainerit ovat ammattitaitoisia ja kokeneita alansa ammattilaisia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, kiinteytyä tai vaikkapa voida paremmin arjessa, valmentajamme auttavat sinua onnistumaan!

Ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastamme. Tilauksen saatuamme, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksen yksityiskohdista tarkemmin paikan päällä.

Mikäli et ole varma, mikä valmennus olisi sinulle sopivin, voittaa laittaa meille viestiä  alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai ottaa yhteyttä suoraan valmentajiimme. Tutustu valmentajiimme täällä.

DSC_0873

Muutos parempi arki

Painonpudotus. Liikunnallinen elämäntapa.
Sujuvampi arki. Paremmat yöunet.

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Onko ylipainoa kertynyt vuosien saatossa ja liikkuminen unohtunut? Tämä valmennus vie sinut uuteen elämään! Saat tueksesi valmentajan, joka johtaa muutostasi terveempään, kevyempään ja elinvoimaisempaan arkeen.

Aloitamme PT muutos-valmennuksen lähtötasosi huomioiden. Keskitymme tasapuolisesti sekä ruokailuun, liikkumiseen, unen parantamiseen sekä arkiaktiivisuuteen, tarkoituksena parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatuasi. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta. Valmennuksen suositeltu kesto 12 kuukautta.

DSC_1058

VOIMA voiman kasvatus

Isot liikkeet. Voiman kasvatus.
Vahva nainen. Jatkuva kehitys.

Jos tehokas treenaaminen kiinnostaa, VOIMA-valmennus on juuri sinun juttusi! Tässä valmennuksessa nostamme voimatasoja, opettelemme kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon. Halutessasi myös leuanveto sisällytetään ohjelmistoon. Pääpaino on voiman kasvatuksessa ja lihasmassan kehityksessä.Syöminen on tässä valmennuksessa rentoa.

Treenaat 3-4 kertaa viikossa, joista valmentajan kanssa kerran viikossa. Treenit ovat monipuolisia voimaa ja hallintaa kehittäviä, pääosin vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Apuna käytämme metodeja kuten rest-pause ja back off-sets. Tämä valmennus edellyttää aikaisempaa kokemusta treenaamisesta.

DSC_0939

FIT näkyvä muutos

Kiinteytyminen. Lihasmassan kehitys.
Rasvanpoltto. Näkyvä muutos.

Jos olet päättänyt panostaa itseesi ja onnistua, tämä on sinulle! Harjoittelu koostuu sekä salitreenistä että aerobisista treeneistä. Salitreenit ovat tehokkaita ja käytämme apuna metodeja kuten jättiläissarjat, pudotussarjat, pre- ja post-exhaustion tai pakkotoistot.

FIT-valmennuksessa saat ruokavalion, treenaat 3-5 kertaa viikossa ja tapaat valmentajan kerran viikossa. Tämä valmennus vaatii sitoutumista ja aikaisempaa kokemusta treenaamisesta. Kun päätät, sinä pystyt!

DSC_0951

TERVEYS Terveys ensin

Hyvä olo. Terveelliset elämäntavat.
Ryhdin parantaminen. Kiputilojen hoito.

Jos haluat helpon ja rennon valmennuksen, TERVEYS-valmennus on sinulle! Pääpaino on terveellisten, mutta helppojen valintojen tekemisessä. Ei tiukkaa ruokailua eikä millintarkkoja sääntöjä Tässä valmennuksessa hoidamme ja ennaltaehkäisemme tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Valmentajaksesi saat halutessasi fysioterapeutin.

Treenaat 1-2 kertaa viikossa, joista kerran viikossa valmentajan kanssa. Voit harjoitella halutessasi enemmänkin. Tämä valmennus sopii kaikille, myös aloittelijalle. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

etävalmennus

ETÄ treenaa kotona

Treenit kotona. Ei lähtemisen vaikeutta. Riskiryhmille. Helppoa ja vaivatonta.

Valmennus etäyhteydellä suoraan kotiisi. Saat ammattilaisen tuen kotona liikkumiseen ja pysyt kunnossa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden tietokoneeseen tai puhelimeen.

Valmennuksen keston päätät itse.

Yhteydenotto PT-paketeista

personal training

12 kk paketti (48 treeniä)
9 erässä   352€/erä
12 erässä 264€/erä
16 erässä 198€/erä

9kk paketti (36 treeniä)
6 erässä 418,50€/erä
9 erässä 279€/erä
12 erässä 209,25€/erä

6kk paketti (24 treeniä)
3 erässä      578€/erä
6 erässä      289€/erä
8 erässä 216,75€/erä

3kk paketti (12 treeniä)
3 erässä       299€/erä
4 erässä 224,25€/erä

Duo-valmennus

12kk paketti (48 treeniä)
Hinta yhteensä 2184€
12 erässä 182€/erä

9kk paketti (36 treeniä)
Hinta yhteensä 1782€
9 erässä 198€/erä

6kk paketti (24 treeniä)
Hinta yhteensä 1230€
6 erässä 205€/erä

3kk paketti (12 treeniä)
Hinta yhteensä 627€
3 erässä 209€/erä

Hyötyisitkö sinä valmennuksesta? Kuka olisi sinulle sopivin valmentaja? 
Kysy lisää saila.tormikoski@beautycenteroulu.com