Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Ryhmäliikunnan kuvaukset

Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

TULI haasteet, energia, vauhdin huuma, menoa ja meininkiä vaativaan makuun.

Oranssit tunnit
Haasteet, energia, vauhdin huuma, menoa ja meininkiä vaativan liikkujan makuun.


Sprint (Les Mills)
30 minuutin mittainen haastava korkeatehoinen intervalliharjoittelu (HIIT), jossa käytetään pyörää apuvälineenä tehokkuuden maksimointiin sekä viemään treenaus uudelle tasolle. Sisäpyöräilytunti.

BodyCombat (LesMills)
Taistelulajeihin pohjautuva, monipuolisesti haastava tunti, jonka liikkeissä yhdistyvät mm. karate, kung-fu ja thaiboxing.  Hikitreeni ja adrenaliinipotku koko keholle! Katso videoita.

BodyStep (LesMills)
Tehotunti, jossa askelletaan mukaansatempaavan musiikin tahdissa steppilaudalle, laudan korkeutta voi säätää oman kuntotason mukaan. Tunnilla treenataan sekä aerobista kuntoa että tehdään funktionaalisia lihaskuntoliikkeitä. Katso videoita.

BodyAttack (LesMills)
Aerobista kuntoa kohottava, vauhdikas treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista sykettä nostavista intervalliosuuksista sekä funktionaalisista voimaa ja vartalon hallintaa kehittävistä liikkeistä. Katso videoita.

Strong by Zumba
Tunti on korkeatehoinen intervallitunti, jossa musiikki motivoi sinua haastamaan itsesi viimeiseen hikipisaraan. Täydellisesti musiikin kanssa synkronoitu tunti auttaa sinua treenaamaan kovempaa ja saavuttamaan nopeammin omat liikunnalliset tavoitteesi. Omalla kehonpainolla tehtävät koko kehoa kuormittavat liikkeet kuten kyykyt, burbeet, punnerrukset, haaraperus-hypyt yms. kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta.

Bootcamp
Vie treenisi uudelle tasolle! Tämä HIIT-treeni on monipuolista ja vaatii sekä voimaa että kestävyyttä. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

KIVI - voima, sitkeys, lihaskunto, lihaksiston tukiKIVI - voima, sitkeys, lihaskunto, lihaksiston tuki

Harmaat tunnit
Voima, sitkeys, lihaskunto ja lihaksiston tuki.

 

Gymstick Muscle
Gymstick-tunnilla yhdistyy sydän- ja verenkiertoelimistön, lihaskestävyyden, voiman ja liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation harjoittaminen yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Tunti koostuu selkeistä kolmen sarjoissa toistettavista toiminnallisista lihaskuntoliikkeistä. Välineenä käytetään jumppakeppiä, johon on yhdistetty vastuskuminauhat. Tunti sopii kaikentasoisille kuntoilijoille!

BodyPump (LesMills)
Lihaskuntoharjoitus, jonka liikkeissä käytetään apuvälineenä tankoa ja levypainoja. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti kehon kaikkia pää- lihasryhmiä. Jokainen voi harjoitella omalla kunto- tasollaan ja valita itselleen sopivat painot 2-32 kg väliltä. Sopii sekä liikuntaharrastusta aloitteleville että kokeneille kuntoilijoille. Katso videoita.

CxWorx (LesMills)
Tunnilla vahvistetaan dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vatsa-, selkä-, ja pakaralihaksia. Tehokas keskivartalolle suunnattu tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Katso videoita.

Toiminnallinen kiertoharjoittelu
Monipuolinen kiertoharjoittelu apuvälineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen. Lisätehoa harjoitteluun tuovat innostava ohjaaja ja mukaansatempaava musiikki. Sopii kaikenkuntoisille. Tunnilla ei tehdä askelsarjoja.

SenioriKinesis
Puolen tunnin mittainen aamupäivätreeni kuntosalilla. Tunnilla puolet liikkeistä tehdään Kinesis-moduuleissa ja puolet oman kehon painoa hyödyntäen. Ennakkoilmoittautuminen!

METSÄ - selkeä, rytmikäs, mukaansa tempaava, tuttu ja turvallinen

Vihreät tunnit

Selkeä, rytmikäs, mukaansa tempaava, tanssillinen ja helppo.

 

Barre (LesMills)
Barre on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta. 30 minuutin treeni vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia ja jalkojen lihaksia sekä haastaa tasapainoa ja koordinaatiota. Tunnin ainutlaatuinen tunnelma syntyy kauniista musiikista ja balettiin pohjautuvasta liikekielestä. Aikaisempaa kokemusta baletista ei tarvita. 

TONE (LesMills)
Les Mills TONE on todellinen koko kropan treeni! Erilaiset askelkyykyt ja muut kyykkyjen variaatiot, toiminnallinen treeni sekä vastuskuminauhan tai painojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua polttamaan kaloreita sekä kohottamaan kuntoasi! Luvassa kiinteytystä ilman vaikeita koreografioita. Tunti sopii siis mainiosti niin aloittelijalle kuin kokeneelle konkarillekin.

Sh’bam (LesMills)
Riehakasta tanssimista ilman tanssitaitoakin, runsasta hikoilua ja iloista rasvanpolttoa hittien ja uudelleen miksattujen suosikkibiisien tahtiin. Katso videoita

Zumba
Hauskaa latino- ja afrorytmeihin perustuvaa tanssia vasta-alkajille ja konkareille. Kaloreita palaa kansainvälisten hittien tahdissa lantiota vatkaten. Katso video

Dance!
Helppo tanssitunti! Nauti musiikista sekä rytmistä ja teet täydellisen hikitreenin ihan huomaamatta.
Tunti sopii kaikille!

KokoKroppa
Kaikille, myös vasta-alkajille sopiva monipuolinen, kaikki hyvän kunnon osa-alueet yhdistävä tunti. KokoKroppa-tunnilla parannat aerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.  Lihaskuntoliikkeillä muokataan vatsaa, peppua ja reisiä sekä vahvistetaan selän ja käsien lihaksia.

Sykeohjattu Sisäpyöräily
Pyöräilyä mahtavan musiikin tahdissa huippupyörillä, jolloin valitset itsellesi sopivat vastukset ja säädöt. Parantaa kestävyyttä, polttaa rasvaa ja kiinteyttää alavartaloa. Tunneilla on mahdollisuus PolarFlow-sykeohjaukseen. Sisäpyöräilyistä olemme Super-pyöräilyn lisäksi nimenneet osan Easy-tunneiksi. Niissä meno on selvästi kevyempää, mutta edelleen tehokasta. Tulethan tunneille ajoissa!

SPBoost
Sisäpyöräilyn ja toiminnallisen lihaskuntotreenin yhdistävä tehotunti! Sisäpyöräilyn lomassa tehdään tehokkaasti aineenvaihduntaa buustaavia lihaskuntoliikkeitä.

Mamma&Muksu
Äidin ja vauvan/taaperon yhteinen reipas liikuntatuokio, joka koostuu kuntoa kohottavasta lämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelystä. Tunnilla yhdistyy äidin kunnon kohottaminen ja seurustelu vauvan kanssa. Mamma&muksu -tunnilla voi käydä jo raskausaikana ja kun lapsi osaa kannatella päätään, eli on iältään n. 3 kk–3 v.

KiddieJam
Tanssin riemua perheen alle kouluikäisille lapsille. KiddieJam-tanssitunnilla jammaillaan lajinomaisesti luovuutta ja leikkiä unohtamatta. Lapset saavat maistiaisia eri tanssilajeista ja kehittävät samalla fyysisiä perustaitojaan. Ryhmään pääsevät jammailemaan 4-6 -vuotiaat.

Lavis

Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa,
jenkka, rock, cha cha ja tango.

Leikkijumppa
Leikkiä ja liikuntaa perheen pienimmille temmeltäjille. Leikin, lorujen ja musiikin siivittämänä liikutaan monipuolisesti ja opetellaan perustaitoja. Leikkijumppaan voivat osallistua 2-6 -vuotiaat lapset.

Seniorit
Hyväntuulista, helppoa ja monipuolista ryhmäliikuntaa. Tunneilla viikoittain vaihtuva teema.

Wknd Special
Tunnilla on vaihdellen eri lajeja, kuten tanssia, tekniikkatunteja sekä näytetunteja. Viikoittaiset teemat näkyvät ryhmäliikuntakalenterissa.

ILMA - pehmeys, keveys, rauhoittuminen, keskittyminen, rentous, sekä levollinen mieli 

Siniset tunnit

Pehmeys, keveys, rauhoittuminen, keskittyminen, rentous sekä levollinen mieli.

 

Squeeze4venus*
30 minuutin lempeän tehokas lihaskuntotreeni naisille. Tällä tunnilla keskitytään löytämään syvät lihakset ja vahvistetaan niitä lempeästi. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi kaikki naisille tärkeät lihasryhmät, lantionpohjalihaksiin keskittyen. Tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasharjoitteita.

BodyBalance (LesMills)*
Joogaan, pilatekseen ja tai chi:in pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto, jossa tehdään tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista parantavia harjoituksia. Katso videoita.

Pilates*
Pilates-harjoitukset vahvistavat kehon syviä lihaksia ja opettavat kehon keskustan hallintaa. Tavoite on lisätä voimaa ja kestävyyttä sekä parantaa ryhtiä ja keskittymiskykyä. Tunnilla voidaan käyttää apuna Flow-kiekkoa.

YinJooga*
Tunnilla rentoudutaan pitkäkestoisten ja meditatiivisten asentojen sekä lempeiden venytysten parissa. Erinomainen palauttava ja hermostoa rauhoittava harjoitus niin keholle kuin mielelle. Tunnilla ei ole dynaamista harjoittelua, joten suosittelemme lämmintä vaatetusta.

Jooga* ja LempeäJooga*
Jooga tuo hyvän mielen ja joustavan kehon hathajooga asanoiden kautta. Lempeät, rentouttavat liikkeet tutustuttavat sinut joogan maailmaan. Tule kokeilemaan hyvän mielen tuntia, joka sopii myös joogaa ensi kertaa kokeileville!

Jooga-Pilates*
Joogan avaavat ja kehoa huoltavat liikkeet ja syviä lihaksia vahvistavat tehokkaat pilates-liikkeet vuorottelevat.

Niska&Selkä
Tunnilla vahvistetaan ja vetreytetään kireitä, jumiutuneita lihaksia, erityisesti niska-hartiaseutua ja lisätään rangan liikkuvuutta. Lihaskunto-osuudessa keskitytään ryhdin parantamiseen. Tunnin ohjaa fysioterapeutti. Katso video.

RollerKehonhuolto*
Omatoiminen hieronta, jossa lihaksia ja pehmytkudoksia käsitellään ohjaajan ohjeiden mukaan putkirullan päällä omaa kehonpainoa apuna käyttäen. Lähes yhtä nautinnollista kuin hieronnassa!

Kehonhallinta
Kehonhallintatunnilla on tarkoitus kehittää motoriikkaa erilaisten liikkeiden sekä liikeketjujen hallinnalla. Harjoittelu vaikuttaa positiivisesti myös yleiseen hyvinvointiin ja ryhtiin. Kehonhallintatunti on perustason tunti, jolle kaikkien on helppo tulla mukaan. Tunti on luonteva askel kohti liikunnallisempaa ja terveellisempää elämää.

Venyttely*
Jokaiselle sopivaa ja tarpeellista kehonhuoltoa venyttelyn ja rentoutumisen merkeissä.

* tunnilla ei käytetä kenkiä.

Tutustu 3 päivää ilmaiseksi!

Tiesithän, että voit tutustua 3 päivää ilmaiseksi! Liittyessäsi vuosijäseneksi saat tavoitteidesi mukaan laaditun kuntosali/liikuntaohjelman tai ravinto-ohjelman sekä henkilökohtaisen Personal Trainer -tapaamisen maksutta! 

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?