UUDISTUNUT Voima-sali! 

Kuntosalimme on naisille suunniteltu kokonaisuus, jossa treenaa sekä aloittelija että aktiiviharrastaja. Käytössäsi on huippulaadukkaat Technogym Selection Line -sarjan laitteet, joita on helppo säätää ja käyttää. Laitteiden säätömahdollisuus on laaja, joten lyhyemmällekin naisille löytyy oikeat asetukset tehokkaaseen treeniin.

Käytössäsi on myös kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet, askelluslaite ja suosittu porraskone. Vapailla painoilla, TRX-nauhoilla ja kahvakuulalla voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa haastaen.

Säännöllinen harjoittelu takaa hyvän lihaskunnon ja ehkäisee lihasten jännistystiloja. Parhaaseen tulokseen päästäksesi tulisi harjoittelun olla monipuolista ja vaihtelevaa. Kuntosaliharjoittelun tärkeys korostuu iän myötä. Voimaharjoittelu näkyy toimintakyvyn eli liikkuvuuden, voiman, notkeuden ja tasapainon lisääntymisenä jokapäiväisessä arjessa.

Tullessasi jäseneksemme tapaat aina personal trainerin, joka haastattelee sinut. Näin sinulle pystytään tekemään täysin henkilökohtainen, tavoitteidesi mukainen liikuntaohjelma. Personal trainer ohjaa kuntosaliohjelman sinulle ja näin opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti.

 

 

 

kuntosali