Skip to content

Voima-sali

Kuntosalimme on naisille suunniteltu kokonaisuus, jossa treenaa sekä aloittelija että aktiiviharrastaja. Käytössäsi on huippulaadukkaat Technogym Selection Line -sarjan laitteet, joita on helppo säätää ja käyttää. Laitteiden säätömahdollisuus on laaja, joten lyhyemmällekin naisille löytyy oikeat asetukset tehokkaaseen treeniin.

Käytössäsi on myös kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet, askelluslaite ja suosittu porraskone. Vapailla painoilla, TRX-nauhoilla ja kahvakuulalla voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa haastaen.

Säännöllinen harjoittelu takaa hyvän lihaskunnon ja ehkäisee lihasten jännistystiloja. Parhaaseen tulokseen päästäksesi tulisi harjoittelun olla monipuolista ja vaihtelevaa. Kuntosaliharjoittelun tärkeys korostuu iän myötä. Voimaharjoittelu näkyy toimintakyvyn eli liikkuvuuden, voiman, notkeuden ja tasapainon lisääntymisenä jokapäiväisessä arjessa.

Vauhti-sali

Vauhti-salimme on toiminnallisen treenin ja sisäpyöräilyn unelmapaikka! Täällä treenaat voimaa, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä. Toiminnallista treeniä varten meillä on upea cross training-cage, jossa onnistuu niin kyykyt, penkkipunnerrukset, roikunnat, leuanvedot, landmine-treeni, tai vaikka kehonpainoharjoittelu renkailla ja TRX:llä. Kokeile myös renkaan pyöritystä tai lekalla moukarointia, tai anna kyytiä treeniköysille!

Onhan harjoittelusi nousujohteista, ja omaan kuntotasoosi nähden sopivaa? Tiesithän, että harjoittelun ei tarvitse aina olla täysillä puskemista? Kunnon ja voimien kehittyminen vaatii hyvän palautumisen, joten pidä huoli lepopäivistä. Vaihtelemalla treeniohjelmaa ja otevariaatioita maksimoit palautumisesi ja vältyt turhilta rasitusvammoilta. Jos haluat apua treeniesi ohjelmointiin, käänny osaavien valmentajiemme puoleen. Valmennustiimistämme löytyy osaamista painonnostosta pilatekseen ja voimaharjoitteluun.

Sisäpyöräily

Oletko koskaan miettinyt, onko harjoittelusi todella niin tehokasta kuin haluaisit sen olevan? Tavoitteiden saavuttaminen on todella paljon helpompaa sykeohjauksen avulla.

Sykeohjatussa sisäpyöräilyssä voit seurata sykettä ja kalorinkulutusta reaaliajassa harjoituksen aikana. Tiedät harjoittelevasi oikein, kun pysyt värikoodatulla tavoitesykealueellasi. Tunnin jälkeen harjoituksesi yhteenvetotiedot päivittyvät automaattisesti Polar Flow-tilillesi. 

Mikä parasta, voit tarkkailla omaa kuntoilua vilkuilematta koko ajan ranteessa olevaa sykemittaria.