Kuntosali Naisille suunniteltu kuntosali

Tietoa kuntosalistamme

Kuntosalimme on naisten naisille suunnittelema kokonaisuus, josta löydät laitteita juuri sinulle, olit sitten aloittelija tai aktiiviharrastaja. Käytössäsi on huippulaadukkaat Technogym Selection Line – sarjan laitteet joita on helppo säätää ja käyttää. Laitteiden säätömahdollisuus on laaja, joten lyhyemmällekin naisille löytyy oikeat asetukset tehokkaaseen treeniin.

Käytössäsi on myös kuntopyörät, CrossTrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja askelluslaite Variot. Vapailla painoilla, TRX-nauhoilla ja kahvakuulalla voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa haastaen. Te, jotka haluatte haastaa itsenne erityisesti tai ja kehonpainotreenillä, löydätte tähän tarkoitukseen suunnitellun alueen sisäpyöräilysalin takaosasta. Sisäpyöräilysalista löydät peilillä varustetun kehonpainotreenialueen, jossa voit haastaa itseäsi vaikkapa kahvakuulilla tai köysillä. 

Säännöllinen harjoittelu takaa hyvän lihaskunnon ja ehkäisee lihasten jännistystiloja. Parhaaseen tulokseen päästäksesi tulisi harjoittelun olla monipuolista ja vaihtelevaa. Kuntosaliharjoittelun tärkeys korostuu meidän ikämme myötä. Voimaharjoittelu näkyy toimintakyvyn eli liikkuvuuden, voiman, notkeuden ja tasapainon lisääntymisenä jokapäiväisessä arjessa.

Kuntosalin varusteet

  • Helppokäyttöiset laitteet sopivat niin aloittelijalle kuin aktiiviharrastajille. Laitteillamme treenaat turvallisesti sekä tehokkaasti. Laitteiden säätömahdollisuus on laaja, joten lyhyemmätkin naiset pystyvät tekemään tehokkaan treenin.
  • Lisäksi käytössäsi on kuntopyörät, CrossTrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja askelluslaite Variot. Vapailla painoilla, TRX-nauhoilla ja kahvakuulan kanssa voit harjoitella monipuolisesti koko kehoa haastaen.
  • Tullessasi jäseneksemme tapaat aina Personal trainerin ja sinulle luodaan henkilökohtainen, tavoitteidesi mukainen liikuntaohjelma. Personal trainer opastaa sinulle oikeat suoritustavat ja on mukanasi aloittaessasi treenaamisen. Säännöllinen harjoittelu takaa hyvän lihaskunnon ja ehkäisee lihasten jännitystiloja. Parhaaseen tulokseen päästäksesi tulisi harjoittelun olla monipuolista ja vaihtelevaa.

 Kinesis-seinä

  • Kuntosalin Kinesis-seinän vapaiden ja luonnollisten liikkeiden kautta lisäät voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Keskivartalon tärkeät lihakset ovat luonnollisesti mukana jokaisessa liikkeessä. Kinesiksen pehmeillä liikeradoilla voit hyvin kuntouttaa erilaisia vammoja, kuten olkapää- ja alaselkävaivat. Ohjatuilla SenioriKinesis-ryhmäliikuntatunneilla harjoittelu tapahtuu osittain Kinesis-laitteilla ja osin kehon omaa painoa hyödyntäen.

FLEXability™ -venyttelykoneet tuovat mukavuutta venyttelyyn

  • Venyttelylaitteissa vartalo pysyy ihanteellisessa asennossa samalla kun venytys halutuissa lihasryhmissä aktivoituu. Venyttely on helppoa ja miellyttävää, voit keskittyä vain lihaksen rentouttamiseen.
  • Venyttelylaitteilla tehtävät harjoitukset soveltuvat kaikentasoisille ja -ikäisille kuntoilijoille, ja erityisesti ne tuovat apua istuma- tai seisomatyötä tekeville. Venyttelylaitteet on varustettu turvajarrujärjestelmällä, jotta venytys voidaan suorittaa turvallisesti ja rentoutuneena. Ajastimella voi varmistaa oikeanlaisen venyttelyajan.