Usein kysytyt kysymykset

Miten teen e-laskusopimuksen pankin kanssa?

Teethän e-laskusopimuksen jo tänään. Paperilaskuihin lisätään viiden euron toimistomaksu. E-laskun tekeminen onnistuu vain verkkoselaimella (ei sovelluksella esim. puhelin, tabletti).

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi.
  2. Valitse e-laskut.
  3. Tee e-laskusopimus Terveysteekki Oy:n kanssa.
  4. Sopimuksen rekisteröintitunnus on henkilötunnuksesi.
  5. Mikäli kysytään viitenumeroa, se on 0123.

Miten varaan paikan ryhmäliikuntatunnille?

Tällä hetkellä käytämme ryhmäliikuntatunneille ennakkovarausta. Rajoitusten voimassa ollessa tunnille voi osallistua maksimissaan 9 asiakasta. Kirjautumalla järjestelmään näet myös laskutilanteesi ja mahdolliset ostokset (kahvio/palvelut) tulevalle laskulle.

Kirjautuminen onnistuu seuraavasti

1. Linkki järjestelmään (salasanan luominen)
https://bcoulu.cubemanager.fi/user/user/retrieve-password

2. Syötä meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja paina ”Palauta Salasana”
3. Saat viestin sähköpostiisi, jonka jälkeen sinun tulee luoda uusi salasana kohdasta ”salasanan vaihto”.
Jos et saa meiliä, niin tarkista myös roskapostisi ja merkitse luotettavaksi lähteeksi.
4. Käyttäjätunnus on: ”etunimisukunimi” yhteen ja kaikki pienellä
5. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tallenna sivu ylös ja samalla myös käyttäjätunnuksesi. Toimii erinomaisesti myös mobiilissa.      

Mikäli sinulla tulee ongelmia kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä vastaanottoon p. 010 424 0000 tai info@beautycenteroulu.com. Syynä on yleensä sähköpostin joutuminen roskapostisuodattimiin.

Ohjeet tunnin varaamiseen

1. Tunnille mahtuu tällä hetkellä 9 osallistujaa. 5 voi ilmoittautua varasijalle odottamaan peruutuspaikkaa. Peruutuspaikasta tulee ilmoitus varausjärjestyksessä tekstiviestinä. HOX! Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi on meillä ajan tasalla.
2. Voit varata paikan tunnille 4 päivää aikaisemmin.
3.  Etenkin nyt, kun paikkoja on vain vähän, on äärimmäisen tärkeää perua paikka mahdollisimman hyvissä ajoin (viimeistään 30 min ennen tunnin alkua), mikäli et tulekaan tunnille. Näin paikka vapautuu muille käyttäjille. Kolmesta peruuttamatta jääneestä ajasta tulee kahden viikon varausesto. Tänä aikana et voi varata paikkoja tunneille ennakkoon.
4. Tunnin voit varata paikan netistä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Huomioi, että etukäteen varatut paikat tulee lunastaa käyttöön käytävän kirjautumislaitteella viimeistään 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Muuten paikka vapautuu paikalla olijoiden käyttöön. Tulethan siis tunneille hyvissä ajoin!
5.  Kirjaudu omilla tunnuksilla Cubeen bcoulu.cubemanager.fi ja varaa paikka tunnille klikkaamalla tuntia ja ”varaa”. Kun perut paikan, mene tunnin kohdalle ja paina ”peru”.

Mitkä ovat hiljaisimmat ajat treenille?

Kuntosalilla kannattaa hyödyntää hiljaisia aikoja. Aamu- /päiväajat, myöhäiset ilta-ajat ja loppuviikot ovat rauhallisimpia. Kertaakaan ei ole ollut ruuhkaista kuntosalilla. Treeniin voit hyödyntää myös toiminnallista salia ja ryhmäliikuntasalia, kun ne ovat vapaana. Alkulämpät, loppuvenyttelyt, käsipaino/kahvakuulaliikkeet on helppo tehdä myös isossa ryhmäliikuntasalissa.

Miten teen tauko- tai irtisanomissopimuksen?

Tauko- ja irtisanomissopimukset tehdään vastaanotossa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@beautycenteroulu.com. Taukoa tai irtisanomista ei voi tehdä soittamalla.