Yrityksille

Huippufirma

Hyvinvointia ja iloa yrityksenne naisille!

Beauty Center on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva naisten liikuntakeskus. Palveluihimme kuuluu yli 70 ryhmäliikuntatuntia viikossa, kuntosali, toiminnallinen sali, sisäpyöräily, 3D-kehonkoostumusmittaus, upeat saunatilat ja infrapunasauna. Beauty Centerin valmentajat on valittu kolme vuotta peräkkäin Suomen parhaiksi yksilövalmentajiksi.

 

Palvelumme

Tarjonnastamme löytyvät myös personal trainer -palvelut, pienryhmävalmennus ja ravintovalmennus. Beauty Centerillä järjestyvät yrityksille räätälöidyt ryhmäliikuntatunnit, sisältö toteutetaan tarpeidenne mukaisesti. Tunnille voi osallistua tuntityypistä riippuen jopa 28-50 henkeä. Osallistujien ei tarvitse olla jäseniämme.   

Haluamme olla edistämässä yrityksenne työkykyä ja työhyvinvointia!

Tarjoamme kolme erilaista pakettia, joista yrityksenne voi valita yhden tai useamman. Ota yhteyttä Sailaan 050 331 0982, saila.tormikoski@beautycenteroulu.com

Ryhmäliikuntatunti yrityksille

  • Voit valita mieleisesi tunnin ryhmäliikuntakalenteristamme. Kalenteristamme löytyy esimerkiksi tanssillisia tunteja, kehonhuoltoa, lihaskuntotunteja sekä kuntoa kohottavia tunteja.
  • Hinta Beauty Centerin tiloissa 130 € + alv. tai yrityksen tiloissa 150 € + alv.

Taukojumppa

  • 15 minuutin taukojumppa yrityksen tiloissa
  • Hinta 50 € + alv.

Jäitkö kaipaamaan vielä jotain? 

Valmiiden pakettien lisäksi räätälöimme mielellämme yrityksenne tarpeita täsmällisemmin vastaavan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä klubivastaava Saila Törmikoskeen.