Yrityksille

Huippufirma

Hyvinvointia ja iloa yrityksenne naisille!

Ladies Beauty Center on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva, naisille tarkoitettu liikuntakeskus. Meillä on täysin naisten tarpeisiin suunniteltu kuntosali ja kaupungin kattavin vain naisille  suunnattujen liikuntatuntien valikoima.   

Ryhmäliikuntatarjontaa meillä on lähes kaikkina kellonaikoina, ja erityisesti olemme panostaneet  keskustassa työskenteleviä palvelevaan aamu-, lounasajan ja alkuiltapäivän ryhmäliikuntatarjontaan.  Asiakkaina meillä on kaikenikäisiä, -kokoisia ja -kuntoisia naisia, joita yhdistää halu pitää itsestään ja terveydestään huolta. Meidän mukavassa porukassamme liikunnan aloittaminen on helppoa myös aivan aloittelijoilla, mutta tarjontamme sopii myös konkareille ja kovaa treenaaville urheilijoille. Liikuntakeskuksemme on myös mainio paikka verkostoitua.

Palvelumme

Tarjonnastamme löytyvät ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalipalvelut, Personal Trainer -palvelut, Fustra Personal Training, pienryhmävalmennus ja ravintovalmennus. Beauty Centerillä järjestyvät myös yrityksille räätälöidyt ryhmäliikuntatunnit (yritystunnit). Tunnit järjestetään päiväaikaan lukujärjestyksemme puitteissa ja sisältö toteutetaan toiveittenne mukaisesti. Tunnille voi osallistua tuntityypistä riippuen jopa 28-50 henkeä. Osallistujien ei tarvitse olla jäseniämme.   

Me Beauty Centerissä haluamme olla edistämässä yrityksenne työkykyä ja työhyvinvointia!

Tarjoamme kolme erilaista pakettia, joista yrityksenne voi valita yhden tai useamman mieluisimmaksi kokemansa. Ota yhteyttä Sailaan 050 331 0982, saila.tormikoski@beautycenteroulu.com

Ryhmäliikuntatunti yrityksille

  • Voit valita mieleisesi tunnin ryhmäliikuntakalenteristamme. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tanssillisia tunteja, kehonhuoltoa ja kuntoa kohottavia tunteja.
  • Hinta Beauty Centerin tiloissa 130 € + alv. tai yityksen tiloissa 150 €+ alv.

Taukojumppa

  • 15 minuutin taukojumppa yrityksen tiloissa
  • Hinta 50 € + alv.

Jäitkö kaipaamaan vielä jotain? 

Valmiiden pakettien lisäksi räätälöimme mielellämme yrityksenne tarpeita täsmällisimmin vastaavan palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä klubivastaavaan Sailaan. 

Yksi jäsenyys, satoja etuja

BeautyCenter kuuluu maailmanlaajuiseen CMS-liikuntakeskusketjuun. Ollessasi jäsen jollain CMS klubilla saat käyttöösi CMS-Travelpass -kortin, joka oikeuttaa sinua käyttämään veloituksetta yli 200 klubia ympäri maailmaa! Pelkästään Pohjoismaissa käytössäsi on jo toista sataa klubia. Matkustitpa sitten Ruotsiin, Norjaan, Kanadaan tai vaikkapa Venäjälle löydät itsellesi mukavan CMS klubin.